Én majdnem minden nap szexelek. Ez normális?
Figyelt kérdés
Hétfőn is majdnem, kedden is majdnem, szerdán is majdnem...2009. júl. 10. 16:23
1/9 anonim válasza:
Az a mindennap majdnem szexelés nem a majdnem mindennap szexelés, de nem baj, attól még jó hehe
2/9 anonim válasza:
Csak majdnem ? Ha van párod,akkor nem normális.
3/9 anonim válasza:
Én a lottóval vagyok így, majdnem megnyerem mindig. Csak 5 szám hiányzik mindig. Meg a kitöltött szelvény is hiányzik, de így is, majdnem megnyerem minden hétvégén.
5/9 anonim válasza:
fúúúúúúúújjjj Majdnem minden nap?
Szegényke!És orvosnál már voltál?Én úgy tudom az nagyon veszélyes...
6/9 anonim válasza:
Én is majdnem megnyertem tavaly a maratont, csak sajnos megfájdult a hajam és inkább el se indultam, amúgy is beborult az ég... De hogy szexelni... azt viszont majdnem minden nap nem hagyom ki. Hétfőn is majdnem nem szexeltem, de aztán úgy éreztem, ez egy kicsit cifra, kedden már csak simán nem szexeltem. Tehát: hozzám képest normális.
7/9 anonim válasza:
Énis szexelek minden nap...az a csaj neve h Marok Marcsi..de jó :D
8/9 anonim válasza:
Én is igy vagyok vele csak nem majdnem minden nap hanem szinte minden nap...szinte bácsi mindig ottvan...s akkor skubizod ugy e:P
9/9 anonim válasza:
Csak majdnem? én mindennap szexelek. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!