Assurbanapli kérdése:
Hol tudom ilyen betmennek kiképezni magam?
Figyelt kérdés
már régen láttam a filmet és teccettek a betmenes cuccok és gondoltam h valami ilyennel akarok majd foglalkozni, ha befejeztem az iskolákat
tudtok ilyen helyet Kiskunhalas, vagy legaláb Kiskunmegyében
2012. júl. 5. 21:02
11/22 anonim válasza:
Orbántól nem fogsz kapni egymillió forintot és egyébként is amíg össze nem jönnek a dolgok ajánlom figyelmedbe a Magyar helyesírás szabályai könyvet. Ja és ilyen batmanes szak nincs az egyetemen.....de ha lenne is nem hiszem hogy felvennének...szóval....ennyi.Max egyébként valamilyen tervezői szakra tudnál menni....
12/22 A kérdező kommentje:
akkor meg gyurcsánjtól, vagy tongyántól, tökmind1 csak mongyatok már valami értelmeset, mer rohttul nem vadjtok vitszesek! fölteszek egy nornális kérdét és enyi fazzságot összehordtok itten, pedig nornális kérdést tetem föl
2012. júl. 6. 14:16
13/22 anonim válasza:
Hát szerintem te magad nem vagy normális és egyébként is először tanulj meg helyesen írni.... utána foglalkozz ilyenekkel....és az egyetemmel is.
14/22 A kérdező kommentje:
te haggyjál mán nemigaz, nem vagyok kiváncsi a redvás pofádra, valami értelmes választa nyomjon má valaki elegem van
2012. júl. 6. 16:40
15/22 anonim válasza:
Először is neked kéne valami értelmes kérdést feltenned és csak utána lehet valami értelmes választ adni rá...
17/22 A kérdező kommentje:
baxdmeg a véredet, denevér vagyok
2012. júl. 10. 08:07
18/22 anonim válasza:
Jász NKSZ megye még belefér? [link]
19/22 A kérdező kommentje:
de ez nem is magyarország, valami redvás jász cucc, én nem tok idegen nyelveket baze
elegem van atetves szomszéd országokbal, szte ezek mekkora területet kaptak triatlonkor belőlünk?
2012. júl. 10. 13:37
20/22 anonim válasza:
Na de ha betmen akarsz lenni, akkor minden nyelvet tudnod kell.
Így nem lesz meg a pontszámod, nem kerülsz be, és csak egy átlagos denevér maradsz - szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!