Te is szívesen gyónnál Tamás atyánál?
Attól kérj bocsánatot akivel szemben vétkeztél!
Egyetlen pap sem bocsájthat meg,sem fel nem oldozhat,csak AZ Akinenek Hatalma Van erre.
A katolikus egyház a papokat nőtlenségbe kényszerítette,holott a Biblia azt mondja,hogy "a püspök lehetőleg egy feleségű legyen",tehát nem tiltja a papok házasságát.
Csak virtuálisan létező Tamás atyát is ilyen, csak 3 dimenziós emberi gondolatok alkotta választás elé állították alkotói.
Egy nem létező személy téves gondolatvilágával vajon milyen választ adhatna az én problémáimra?
Nem, én Tamás atya helyett inkább mást ajánlanék neked... ő amúgyis halott, már nem gyónhatsz neki (hiába is akarnál... az mellékes, hogy nem is létezik, csak egy sorozatbeli karakter!) Szóval én inkább egy pszihológust ajánlanék neked! Mondj el neki bátran és őszintén mindent, hátha még megmenthető vagy... ( :)))))))) xD)
Te agyhalott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!