Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Te is szívesen gyónnál Tamás...

Te is szívesen gyónnál Tamás atyánál?

Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Félresikerült antiklerikális, liberális humor?
2012. júl. 4. 14:51
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Igen, de a szelleme nem akar szóba állni velem :(
2012. júl. 4. 14:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nem xD úúúttálom a jóban roszban-t....
2012. júl. 4. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ki az a Tamás atya? xDD
2012. júl. 4. 21:46
 5/7 Gábor bátyó válasza:
100%

Attól kérj bocsánatot akivel szemben vétkeztél!

Egyetlen pap sem bocsájthat meg,sem fel nem oldozhat,csak AZ Akinenek Hatalma Van erre.

A katolikus egyház a papokat nőtlenségbe kényszerítette,holott a Biblia azt mondja,hogy "a püspök lehetőleg egy feleségű legyen",tehát nem tiltja a papok házasságát.

Csak virtuálisan létező Tamás atyát is ilyen, csak 3 dimenziós emberi gondolatok alkotta választás elé állították alkotói.

Egy nem létező személy téves gondolatvilágával vajon milyen választ adhatna az én problémáimra?

2012. júl. 6. 01:09
 6/7 anonim válasza:
40%

Nem, én Tamás atya helyett inkább mást ajánlanék neked... ő amúgyis halott, már nem gyónhatsz neki (hiába is akarnál... az mellékes, hogy nem is létezik, csak egy sorozatbeli karakter!) Szóval én inkább egy pszihológust ajánlanék neked! Mondj el neki bátran és őszintén mindent, hátha még megmenthető vagy... ( :)))))))) xD)

Te agyhalott!

2012. júl. 8. 08:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha előtte Pongrác Dr megműti az agyadat.
2012. júl. 11. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!