1/9 anonim válasza:
Zsidók, b*zik, négerek - csak aztán számíts a perekre.
2/9 A kérdező kommentje:
NEEEEM!!! Semmi ilyesmi szóba se jöhet!!!!!morr
2012. júl. 2. 13:14
3/9 anonim válasza:
A világ legkönnyebben parodizálható műsora a Mónika show - Mert azon nincs mit parodizálni :D Ha egy átlagos részt kiválasztasz YouTubeon, betanulod a szövegét akkor azt változtatás nélkül elő lehet adni XD
4/9 anonim válasza:
Emo (bár ez kezd már kimenni a divatból), selyemrambó (rózsaszín inges nyikhaj izomgyerek), "helyi menő csávók", unott eladók, bunkó ügyintézők, keménykedő tanárok, perverz phd-s hallgatók, felületes dokik
6/9 anonim válasza:
Twilight. xDD én azt parodizáltam :)
Amúgy a legjobban parodizálható dolog ati átlagos napotok eseményei! =))
7/9 chrishu válasza:
cicafiúk, Gyűrűk ura, Star Wars
8/9 A kérdező kommentje:
zseniális:)köszönöm mindenki válaszát,már nagyjából van elképzelés:3 uuu tudnál linket küldeni linket az alkonyatos paródiáról?kíváncsi lettem:D
2012. júl. 25. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!