Téged mi zavar jobban, a tudatlanság vagy a közöny?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 08:04
1/10 A kérdező kommentje:
Én nemt tudom de nem is érdekel...
:D
2009. júl. 8. 08:06
2/10 anonim válasza:
nemtom..lecarom tabit vettem be..:D
3/10 A kérdező kommentje:
lecarod az lesz@rod akarja jelenti?:O
2009. júl. 8. 08:19
4/10 anonim válasza:
Mit is kérdeztél, meg kit is érdekel.
5/10 A kérdező kommentje:
:) te nem tudsz semmit és olyan közönyös vagy!!!!!!!!!!!!
:D
2009. júl. 8. 08:44
6/10 anonim válasza:
áh, Kérdező, nem kellett volna az elején lelőnöd a poént. :):):)
7/10 A kérdező kommentje:
muszáj volt mert különben nem tudtátok volna és szerintem hidegen hagyott volna benneteket :D
2009. júl. 8. 11:36
8/10 anonim válasza:
Én sokat tudok, de jól titkolom, a közöny meg jön magától. Ezek után már csak az a kérdés: Mi a frászt keresek itt, ahol mindent megkérdezek, és mért érdekel egyáltalán??? ;)
9/10 anonim válasza:
A paranoia nagyon hasonlít az üldözési mániára.A paranoiás embert nagyon könnyű felismerni.Általában hadarva beszél, közérzete gyakran rossz és ideges, mindíg környezetét figyeli, gyakran sokkal jobban megied dolgoktól, gyakran fordul hátra és figyeli, hogy követi e valaki, nem bíik meg igazán senkiben sem.Többek körött Joseph Stalin (Sztálin) is ebben a betegségben szenvedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!