Prütyköltél már békát?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 22:03
11/20 anonim válasza:
Még nem dugtam békét, mivel csaj vagyok, de már próbáltam bevágódni békánál. De aztán elmodták, hogy kloákája van, szal keresetem inkább egy feszesseggű kismókust.:D
12/20 anonim válasza:
Egyszer,de szegény beledöglött:((
13/20 A kérdező kommentje:
Inkább prütyköljük szegény békát mint boncoljuk. nem?
2009. júl. 8. 15:25
14/20 anonim válasza:
23:10-es biztod próbáltad, hogy tudod nem fér bele. xd
15/20 anonim válasza:
Mikor megláttam a kérdést éppen inni akartam, de elkezdtem röhögni. Aztán újra megpróbáltam inni de megláttam az elsö választ és megint nem bírtam a röhögéstöl :D
De gonoszak vagytok nem hagytok inni xD
16/20 A kérdező kommentje:
aarsz látni egy viccesebb kérdésem?:D
2010. nov. 6. 21:54
18/20 anonim válasza:
Igen... volt már dolgom békával és nem vagyok rá valami büszke. Nagyon magányos voltam akkoriban, a feleségem elhagyott, az édesapám elhunyt, a 2 gyerekemet pedig élve eltemettem. Egyedül éreztem magam és kellett egy társ aki ott van mellettem. Ekkor találkoztam egy varangyos békával. Amikor megláttam az esőben tudtam, hogy ez a kapcsolat más lesz mint a többi...már csak azért is mert ő egy béka én meg egy ember. Elhatároztam magam és megkérdeztem tőle nincs-e kedve kettesben eltölteni velem egy éjjszakát, természetesen egy szót sem szólt, afféle úri béka volt, nem tiltakozott, de nem is próbálkozott, pont ilyet kerestem. Felvittem magamhoz, rengeteget beszélgettünk, bár ő csak hallgatott és figyelt, végül megtörtént az ami első pillanattól fogva nyilván valóan elkerülhetetlen volt: magamévá tettem. Kedves kérdező a válaszom igen! Mára hozzám költözött és rengeteget szeretkezünk. Az a tervem, hgy Venezuelában összeházasodunk, ott nem tiltja törvény a béke-ember házasságot és boldogan élünk amíg véletlenül rá nem lépek a sötétben.
19/20 anonim válasza:
oszt kákkást vágy gállámbokot? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!