Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az ördögnél most milyen...

Az ördögnél most milyen árfolyamon tudnám eladni a lelkem? Milyen lélek nélkül élni?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kis pénzhez jutni, de sajna a környéken nem nagyon van munka, meg amúgyis lusta vagyok. A pénzből vennék egy jó gitárt, meg felköltöznék Budapestre ahol már találok munkát, mint webfejlesztő. De a pénz mennyiségétől is függ a dolog, néhány milliárdból tudnék építeni egy hangszergyárat is.

De a pénz helyett megteszi egy zöld szemű, vörös hajú, kedves, aranyos, nagymellú, vékony, nemdohányzó, alkoholt nem fogyasztó, nem vegetáriánus lánnyal, aki nagyon szeret engem és én is őt.

Ezenkívül érdekelne, hogy mi lesz velem azután, hogy az ördög megveszi a lelkem. Én is egy szellemlovas leszek, mint Nickolas Cage? Mert már csak azért megérné a dolog.

2012. jún. 26. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Igazából bármit megkaphatsz, ha eladod a lelked, csak az ördögnek kell dolgoznod. Tehát hiába utálod a munkát, neki akkor is dolgoznod kell.
2012. jún. 26. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
hidd el, szar anélkül. azt mondják, nem találkozhatsz hendrixszel, mivel az ördögnél van a lelked...
2012. jún. 26. 14:57
 3/9 A kérdező kommentje:
És milyen munkáról lenne szó? Mert lehet dolgoznék az ördögnek, ha mellette lenne időm gitározásra. Kérek tőle havi pár milla bért (le is adózom, csak a Fidesz-KDNP nem tudom, mit fog szólni, hogy én az ördögnek dolgozom) plusz a csajt és talán el is leszek. Hendrix meg annyira nem érdekel, de Dimebaggel szívesen találkoznék.
2012. jún. 26. 15:04
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Hát mondjuk egyfajta bérgyilkos munkát adna szerintem. A rossz lelkű embereket kellene megölnöd, hiszen az ördögnek akkor megy jól ha sokan vannak a pokolban. Tehát meggyilkolod a gonosz embereket, hogy a pokol ne menjen csődbe.
2012. jún. 26. 15:11
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
Lehetnél valahol besúgó,vagy áruló havi 333.000 ft-ért.
2012. jún. 26. 15:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Már megyek is az ördöghöz bérgyilkosnak. Azt mondta, hogy a havi nettó 666.000Ft mellé különleges képességeket is kapok, és én leszek a gitáros gyilkos. A lány ügyében még intézkedik.
2012. jún. 26. 15:16
 7/9 alice_L ***** válasza:
52%

Tulkinalat van elado lelkekbol, nagyon leesett az arfolyam.

Lélek nélkul meg pont nem fog mar megorvendeztetni az az aranyos szép lany, legfeljebb egy lélektelen d*gas idejéig érdekel majd. Detto, tokmindegy mi a munkad, lélek nélkul kb valami gyari monoton dolgot képzelj el. Gonold at a dealt, mert szerintem tulbecsulod magad, nem szokott szamara vesztes bizniszt ajanlani a patas :D

2012. jún. 26. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:

"Milyen lélek nélkül élni?"

Bart Simpson tapasztalt e téren.

[link]

2012. jún. 26. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért gondold meg ezt a dolgot,a nagy patás elég bunkó főnök és nagyon követelőző.Munkakörödön kívüli küldetéseket is simán rád erőszakolhat,egyik bérgyilkos haveromat például arra kényszerítette hogy egy ártatlan lelket kínozzon meg,pedig ő is a gonoszok irtására specializálódott.Posztraumatikus stresszben szenved azóta is.

Ha nem akarsz ilyen sorsra jutni akkor ajánlom hogy haverkodj össze valamelyik magasabb rangú démonnal,akkor nagyobb szabadságot kapsz és nem nyúzhatnak annyira,például Belphagorral vagy Molochal,ők elég lazák.

2013. jún. 5. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!