Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ma nekem az egyik haverom egy...

Ma nekem az egyik haverom egy olyan dolgot mondott amitől eldobtam az agyamat, de azóta nem találom. Hol keressem? :' (

Figyelt kérdés
Az egyik haverom ma délután azt mondta, hogy olyat mondd, hogy el dobom tőle az agyamat... igaza is volt, de azóta nem találjuk, pedig mindenütt kerestük már (már a városi szemét lerakóban is), mindhiába. Kezedek már nagyon ideges lenni, mert vhogy üresnek érzem a fejemet. Azt, hogy mit mondott már, nem emlékszem rá. :P :D

2012. jún. 22. 22:16
 1/7 Dilettáns döggomba ***** válasza:
100%
De naiv vagy. Haverod farzsebében nézted??
2012. jún. 23. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

en tegnap talaltam egyet, de reptoidok kezdtek el uldozni, ezert par utcaval arrebb el kellett dobnom, hogy megtevesszem oket

sajna nem lattam merre vittek :/

2012. jún. 23. 15:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nézd meg ott, ahol az észt szokták osztani. Bár lehet, hogy a régit nem adják vissza, de ha sorba állsz kapsz majd újat.
2012. jún. 23. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
De hogy dobhatnád el az agyad? :O Mikor neked a UFO-k megették csecsemő korodban amikor a szüleid nem figyeltek rád!
2012. jún. 23. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
az osztálytársamnak is tej van a fejében és egész jol meg van:)ugyhogy ne aggódj:)
2012. jún. 23. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnálom, elveszett. De a Tecskoban (Tesco) akciósan vehetsz -99 Ft-ért, sőt, most ingyen pedomacis pólót is kapsz!
2012. jún. 30. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:
BKV talált tárgyak osztályán láttam ma egyet. Már kezdett kicsit rohadni, szóval siess!
2012. júl. 4. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!