Hunti01 kérdése:
Ez szerintetek mennyire gáz?
#facebook fail #LOLOLOL #fb. fészbúk
2012. jún. 19. 22:43
1/4 anonim válasza:
Ez sztem nem Humor kategóriába való, mert sztem ez elég gáz! Engem is kezdenek idegesíteni azok a lányok, akik Azt Cső meg Vagyok HelloSzia meg ilyen sz@rszágokkal vanak fent. Nem értem miért ne lehetne rendes névvel regiaztrálni vagy ha nem megy, akkor semmivel se!
3/4 anonim válasza:
Ez csak annak gáz,aki ezen a szinten van.Én nem jelölök vissza senkit,aki nem a saját nevével van fent.
4/4 anonim válasza:
nna mondjuk a saját névvel föntenni nem annyira bölcs dolog, már én is bánom.
Ami komolyabb: egyik haverom szír, és ö aztán nagyon nem szeretné a saját nevét látni ott, még egy üzenetemet is törölte amibe beleírtam - Assad (vagy az ellenpárt) titkosszolgálatában nem igazán van bizalma, és mindenki gyanus aki külföldön van...
MOn legfeljebb csak kirúgnak a közszolgálatból, ha látják, h pl. baloldali tüntetésre mész...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!