Próbált már valaki élőben Angry Birds-öt játszani?
Figyelt kérdés
Úgy értem, tart otthon disznókat, sisakot rak a fejükre, lő 30-40 verebet, és csúzlival lövöldözi a verebeket a disznókra.2012. jún. 19. 17:36
1/4 anonim válasza:
én mindennap ilyet játszok,és közben szilvás buktát csipegetek mert azt szeretem.
3/4 anonim válasza:
Amikor megépítettem az óriáscsúzlit ott künn a határfílen, mindenök azta mondák: Há te Józsi! Te tiszta bolond vagy ugy-e! Na dö amikor béfogtam az első kék madarat amibül 3 terem csak ugy na akkor kezdett gyűlni a falu apraja nagyja és csak nézték, hogy há most apámuram miért lűdözöm a semmibe aztat a kékes madarat! No akkor a Sanyi gondult egyet! Agyunk neki célpontot! kirakta a nagy csüngőhasút oszt telibebumbázta a kék madárral és ott termett neki 5000 punt a semmiböl! Aztán 1 hét mulva gyütt az a Rovinyo vagy ki is az, hugy ütet érdekli ez a dolog és valami licsencsöt akarnak..na mundom ezek a flancos városi népek megin russzba sántikálnak..na de bölementem..kaptam házat marhát, ük meg vitték a csáuzlit tokkal vonóval..azúta van nektek suhancoknak a telebelefonáloitokon ez az Engri Bürds...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!