Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szaisztok, nyuszi vagyok,...

Szaisztok, nyuszi vagyok, eltörött a lábam és rosszul forrt össze, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 21:36
1 2
 1/11 anonim válasza:
88%

Nyuszikám!

Mondd meg a gazdidnak, hogy vigyen el a doktor nénihez, ő majd eldönti mi a teendő.! :)).<3

2012. jún. 17. 21:44
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Szia nyuszi! Ha a gazdádnak van pénze rá, akkor a doktor bácsi megröntgenezi, és ha lehet, akkor eltöri a rosszul összeforrt csontot, helyreigazítja a lábadat és sínbe teszi!
2012. jún. 17. 21:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Miért lettek törölve a hsz-ek?:(a csúnya gonosz modik nem érzik át a szenvedésemet:'(
2012. jún. 18. 16:31
 4/11 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy azokat törölték, amelyek arról szóltak, hogy főzzél belőle pörköltet stb.

De én pl. azt írtam, semmi értelme ismét eltörni, mert nincs rá garancia, hogy azok után jól fog összeforrni.

Ezt vajon miért kellett törölni?????????

2012. jún. 18. 17:42
 5/11 A kérdező kommentje:

Gonosz modik:(

Akkor most mi lenne a jobb,ha hagynának tovább szenvedni vagy ha elaltatnának?:(

2012. jún. 18. 21:02
 6/11 A kérdező kommentje:
És átrakták a humor kategóriába,pedig ez rohadtul nem humoros:(
2012. jún. 18. 21:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Az írod, hogy eltört, és rosszul forrt össze. Ha már összeforrt, akkor miért szenvedne tovább? Ezt nem értem.

(Egyébként tesómnak focizás közben tört el az alkarja, mert fejelés után rosszul esett. Gipszelés közben elmozdult, rosszul forrt össze, eltörték, ismét csak rosszul forrt össze. Gondold el, akkor mit szenvedett, amikor mesterségesen eltörték neki. És csak nem lett tökéletes)

Ezért írtam, ha már összeforrt, akkor kár lenne bántani. De ismétlem: ha már összeforrt, akkor most miért írod azt, hogy szenved?

2012. jún. 18. 21:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Mert nem tud járni!!csak vonszolja magát,nem hiszem h ez egy nyúlnak egy tökéletes élet lenne:(
2012. jún. 18. 23:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha annyira rossz, akkor valóban meg kell mutatni dokinak. Vagy azóta voltál már vele orvosnál? Mit mond?
2012. jún. 19. 07:07
 10/11 A kérdező kommentje:
Én csak egy nyúl vagyok,ő a drágalátos gazdim: www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__3077626-s-o-s-mit-tegyek
2012. jún. 19. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!