Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mennyi 1+1?

Mennyi 1+1?

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 11:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
Talán 87 körül lehet, legalábbis én a számításaim alapján arra jutottam, hogy 87 :D
2009. júl. 5. 11:15
 2/25 anonim ***** válasza:
97%
hát figyelj, ugyanannyi mintha a 22876-ot megszoroznád 3-mal, hozzáadnál 102-t, kivonnál belőle 213-mat, elosztanád 99-cel, és végül kivonnál belőle 690-et.
2009. júl. 5. 11:19
 3/25 anonim ***** válasza:
98%
Régen jártam iskolába,akkor még 2 volt.Azóta változott,mint a helyesírás ?
2009. júl. 5. 11:20
 4/25 anonim ***** válasza:
98%
bocsi,én egyből a gyökvonásnál kezdtem suliba járni,ilyen primitív számításokhoz nem értek.
2009. júl. 5. 11:26
 5/25 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem 4 lehet. Vonal, vonal a vonalon, és megint vonal. Az 4! (Nem 4 faktoriális, csak sima felkiáltójel.) :)
2009. júl. 5. 11:31
 6/25 anonim ***** válasza:
98%
olyan hülyék vagytok.Mit számoltok? az 11
2009. júl. 5. 11:37
 7/25 anonim ***** válasza:
97%

az én számításaim szerint:1

:D

2009. júl. 5. 11:41
 8/25 anonim ***** válasza:
97%
1+1 az 1 pár
2009. júl. 5. 12:09
 9/25 anonim ***** válasza:
98%

olvastam a feltevéseket, de sajnos az igazságtól elég messze állnak. a lényeg a jó megközelítésben van. ha vasszük az egyet, és a többit figyelmen kívül haggyuk, hamar rájövünk hogy ha önmagán vagy 1-en kívül más számmal osztjuk, káosz keletkezik, nem lesz egész szám, vagyis nem lesz állandó, és biztonságosan stabilnak mondható az eredmény. egyedül önmagát vehetjük mint osztó tényezőt és ha elvégezzük ugyancsak meglepődhetünk mivel az eredmény ismét önmaga lesz. önmagába visszatorkollik, vagyis nem tudja elhagyni, nem tud kilépni ebből a helyzetből. kutatások már bebizonyították hogy mindegyik egy ugyanígy viselkedik. jelen esetben azt kell néznünk hogy két ilyen egy összekapcsolásából mi keletkezik. igazság szerint az egy nem tűr meg maga mellett más számot ez esetben és kémiai-fizikai reakció indul be a két egység között. ez azt eredményezi hogy tulajdonképpen mint egy kártyapakliban a lapok szépen egymásra rakódnak, és rétegesen elrendeződnek miután teljesen kapcssolódtak. ezt már nem nevezhetjük egynek. ez egy merőben más, egy új szám. a neve: 2 a kettőkben megtalálható az egy minden tulajdonsága, oszthatóak önmagukkal és eggyel is. érdekes és ritka jelenségek.

a válaszom tehát egyértelműen 1+1=2

és ami a jövő: kutatások arra utalnak hogy bármilyen hihetetlen léteznek számok a kettőn túl! nem tudjuk még milyen nagyságrendben és milyen tulajdonsággal de minden jel erre utal. egyelőre kevés a költségvetős hogy bensőségesebb kutatásokat végezzenek, de bármi lehetséges. szó szerint bármi. lehet hogy az egynek még háromszorosa vagy négyszerese(!) is létezik valahol valamilyen formában. a kutatások mindenesetre jó irányba haladnak.

2009. júl. 5. 12:29
 10/25 anonim ***** válasza:
97%
Mivel a + jelben van egy - is ezért az eredmény 1, vagy rossz a logikám? kizárt:)
2009. júl. 5. 12:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!