A 'nem kérdeztem', vagy 'ki kérdezte'? és egyéb variációjú kérdésekre milyen frappáns választ lehetne válaszolni?
Figyelt kérdés
Most az a divat az osztályunkba, ha felhozzuk, hogy tegnap pl milyen finom pizzát ettünk meg ilyenek, akkor válaszolja valaki csak baromkodásból, hogy 'ki kérdezte?' aztán ez egy idő után idegesítő, főleg, hogy nem jut soha az eszembe valami frappáns válasz. Segítsetek, mit mondhatnék erre?:D2012. jún. 13. 20:42
1/7 anonim válasza:
"Anyád tegnap az ágyban." Aztán verd agyon viperával. Jójó csak vicc, igazából fogalmam sincs :D Elgondolkodok egy kicsit, ihletet merítek más kérdésből, s visszatérek ha meglelém a választ. :D
2/7 anonim válasza:
Megvan.
-Nem kérdeztem.
-De.
-Ki kérdezte?
-Te.
3/7 anonim válasza:
-Ki kérdezte?
-ÉN, ÚGYHOGY JOBB HA VÁLASZOLSZ *ebben a pillanatban ugorj fel a padra, tépd le a felsőd, és kezdd el verni a mellkasod meg ordíts mint egy őrült, garantált siker*
5/7 anonim válasza:
Senki , de multiplex személyiségű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!