Mi volt a reakciód amikor először láttad a 2 girl 1 cup-ot?
Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 13:18
3/15 anonim válasza:
Hányássorozatokkal tarkított őrültgyors pörgésbe kezdtem a szobában, aztán kiugrottam az ablakon, és jajveszékelve és üvöltve végigtrappoltam az utcán. Az emberek rögtön tudták, mi a helyzet, ők is meglátták a Gonoszt...
4/15 A kérdező kommentje:
én láttam egy nagyon csúnya gyereket a neten, aki ezt a videót nézte, és közben evett.
2012. jún. 12. 17:14
5/15 anonim válasza:
én behánytam. és komolyan. néztem, néztem aztán rámjött a háynás és utána takaríthattam (2 girls 1 cup soha töbvé!!!)
7/15 anonim válasza:
Nyami nyami,én is ettem közbe asszem rántottát.
8/15 anonim válasza:
Az ilyeneket gondolkodás nélkül vágnám pofán valami hihetetlenül kemény tárggyal, mondjuk egy láncfűrész pengéjével. Megérdemelnék.
Amúgy én elég nagy fokú undorítóságot el tudok viselni, de ezt... ezt nem bírtam. Majdnem lehánytam a gépemet...
9/15 anonim válasza:
mondjuk a láncfűrésznek nincs pengéje,amúgy nekem csak a zene nen tetszett.de amikor televágja a poharat!ahh ecsém!!!
10/15 anonim válasza:
Anno FreddyD írta, hogy senki ne nézze meg, nagyon szépen kéri. Én tartom magam a mester kéréséhez!
De amúgy nem 2 lány van rajta, ahogy összehánynak mindent?
Ebben most mi a pláne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!