Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi ez a Thor mánia?

Mi ez a Thor mánia?

Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 15:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ki mondta, h nem tudok angolul? Már bocs, de egyetemre járok és elég kultúrált vagyok ahhoz, h nyelveket beszéljek és ne foglalkozzak olyanokkal, mint te vagy. Elég gyerekes ez a hozzáállás, nem szakdologzat ez, h nelehessen "lopkodni". Ami felraksz az internetre, onnantól az mindnekié. Én épp ezért nem csinálok ilyen h.lye oldalakat, mert időpocsékolás. Az angolt emg azért nem olvasom, mert az is az, meg amúgy is csak azokat nézem meg, amiket lájkolt vki és kint van az üzenőfalon, nem fogok külön nézegetni semmilyen oldalt, azért ennyire nem unatkozok.De hogy te igen, az a sajnálatos....
2012. jún. 11. 19:49
 12/20 anonim ***** válasza:

Mr Egyetemista, bár lehet hogy egyetemre jársz, a szövegértéseden van még mit fejleszteni. Ahogy nézem, a "Jaaa, hogy a lopás az megy, az angol meg már nem annyira? Sajnálatos."

mondatomon sértődtél be ennyire. Ezt nem neked írtam, hanem a magyar oldalak szerkesztőinek. Fail.

"Ki mondta, h nem tudok angolul?" Hát senki, épp ez az. :D

Lehet, hogy amit az internetre felteszel, az mindenkié, de léteznek íratlan szabályok. Nem azt állítom, hogy most ezzel minimum törvényt sért, csak szimplán k*csögség más munkáját így lelopni.

Nem tudom, miért sajnálatos, ha valaki ilyen oldalakat nézeget, nekem nagy kedvencem a 9gag, naponta látogatom, és ahogy elnézem elég sokan teszik ezt még rajtam kívül.

Ez kemény 10 percet vesz el naponta az életemből, lassan már szégyellem magam, hogy ennyi szabadidőm van.

2012. jún. 11. 21:32
 13/20 anonim ***** válasza:

1.) Ms Egyetemista esetleg, mivel nem tudod, hogy lány vagyok-e vagy fiú. Fail -.-" Csak hogy ugyan olyan gyerekes legyek, mint te.

2.) Ha ennyire sok szabadidőd van, akkor mit zavar, h amire sok időt töltesz, azt máshova is felrakják? Nekem speciál nincs időm bogárazgatni 9gag-on bogarázgatni, melyik poénos, melyik csöpögős, melyik uncsi poén, ezért nézek csak magyar oldalt. Az sokkal idegesítőbb, mikor vmi 20 féleképpen van felrakva, úgyhogy ezért is jobb, hogyha 1 lefordítja,a többi meg oda rakja fel ahova akarja, úgy is mindenki más oldalakat nézeget.

3.) Amúgy ha már a szövegértelmezésnél tartunk, nem látom, h a kérdés a te sérelmeidre vonatkozott volna.

2012. jún. 11. 21:42
 14/20 anonim ***** válasza:

1, A Mr kifejezéssel nem a nemedet akartam meghatározni, a lényeg az egyetemistán volt, látom átjött rendesen.

2, "Ha ennyire sok szabadidőd van, akkor mit zavar, h amire sok időt töltesz, azt máshova is felrakják?" Azt, hogy ha én x percet beleölök pár képbe, és azt más, jóval nagyobb és látogatottabb oldalakra is felteszik, akkor azok az oldalak kapják érte a dicséretet az olvasóktól, hogy hűűű de poénos, király vagy aztadom! (pl.). Közben meg rohadtul semmit sem csináltak. Ez akármit mondasz szemétség.

" Nekem speciál nincs időm bogárazgatni 9gag-on bogarázgatni, melyik poénos, melyik csöpögős, melyik uncsi poén, ezért nézek csak magyar oldalt. "

Mert, magyar oldalakon nincs poénos, csöpögős, vagy uncsi poén? Épp az imént írtad, hogy ez a thoros is mennyire uncsi, na ez a mánia minden magyar oldalt 2-szer végigjárt csak ezen a héten.

"Amúgy ha már a szövegértelmezésnél tartunk, nem látom, h a kérdés a te sérelmeidre vonatkozott volna."

A sérelmeimet példaként vetettem fel, de akkor úgy értelmezd, hogy nem az én blogom, hanem ha elviekben lenne egy ilyen blogom és lopnának onnan. És akkor így a lelki békéd is megmarad.

Szedd össze magad egyetemista, mert úgy érzem most én vezetek a vitában :D

2012. jún. 12. 11:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Akkor biza rosszul érzed, és én nem vitatkozom, csak próbálom felnyitni a szemed, de úgy látszik feleslegesen rágom magam, úgy se fogod felfogni, amit írok. Meghagyom neked ezt a tudatot, hogy te vezetsz a "vitában" és én tovább is lépek szépen elegánsan
2012. jún. 12. 13:16
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem mire akarod felnyitni a szemem. Arra hogy amit az internetre felteszel az mindenkié? Ez így van. Arra hogy nem szemétség ilyen módon képeket lopni, és a sajátjuknak beállítani? Hát pedig az.

Ezen felül megtudtam még hogy lány vagy, és hogy nincs időd a 9gag féle humor oldalakat lapozgatni. Hát ez mind zsír, viszont még ezek sem nyitották fel a szemem.

Sőt, megkockáztatom, hogy sokkal inkább én akartam felnyitni a szemed ezzel kapcsolatban, de eléggé kudarcot vallottam, bár ehhez nagymértékben hozzájárult, hogy úgy válaszolgattál, mintha csak a hozzászólásaim felét olvastad volna el.

Tényleg trendi ez a "én csak próbálom felnyitni a szemed" jellegű duma, de itt ez eléggé ironikus, a részedről legalábbis.

Ezek után szerintem joggal gondoltam, hogy ezt a vitát én vezettem, de ahogy ezt megemlítettem, te fel is adtad az egészet úgy ahogy van. Sőt, szerinted rosszul hittem, hogy én vezettem. Hát, lehet, bár nem igazán tudom összehasonlítani a kommentjeinket ilyen téren, te gyakorlatilag magasról lepontpontoztad az egész "vitatémát", és inkább ráfeküdtél arra, hogy minél jobban visszaszólogass, holott ezzel nincs gond, de a válaszaid 95%a töményen csak ebből állt.

De ha távozol, hát távozol, ráadásul elegánsan (még ha csak szerinted is elegáns ez).

Felad(at - már ha elhiszed hogy szándékosan -)ással a vita nyertese: jómagam. (Erre bár nincs szükség, az önbizalmam nagy mértékben növeli, míg a tiedet pont ellenkezőleg)

2012. jún. 12. 14:02
 17/20 anonim ***** válasza:
így igaz, csak a kommentjeid felét olvastam el, de orülök h növelhettem az önbizalmad, akkor te nyerted a "vitát". Remélem örülsz neki, h ekkora nagy vitát nyertél.
2012. jún. 12. 14:24
 18/20 anonim ***** válasza:

És már megint :D Te tényleg úgy viselkedsz mint aki a felét olvassa el... Ez megint csak burkolt sértegetés.

Te nem vagy jó vitapartner sajnos. Így a dicsőség bár veszít fényéből, a végkifejleten ez nem sokat változtat.

2012. jún. 12. 15:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Élvezd ki, így vizsgaidőszak kellős közepénnem fogok leállni ilyeneken vitázni, még akkor sem, ha tudom, h nekem van igazam és tudnék mit firtatni még
2012. jún. 12. 15:10
 20/20 anonim ***** válasza:
58%

halottiTHOR

diktáTHOR

aligáTHOR

radiáTHOR

termináTHOR

protekTHOR

akkumláTHOR

demenTHOR

báTHOR

atomreakTHOR

orbánvikTHOR

rapTHOR

moTHOR

vibráTHOR

villanypászTHOR

sáTHOR

osTHOR

pankráTHOR

disznóTHOR

xfakTHOR

dokTHOR

moniTHOR

2012. jún. 13. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!