Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » És nem hiszel nekem sem? . A...

És nem hiszel nekem sem? . A testvérednek?

Figyelt kérdés
Aki csak jót akar neked?Célt adni az üres semmittevő elpocsékolt életednek?!!!!!

2012. jún. 10. 09:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem hiszek neked, te álszent hazug áruló! Te adsz értelmet az életemnek? Gondold meg ki fizette a gyógykezeléseidet a klinikán? Ráadásul mikor bementem látogatni téged, megharapott egy 80 éves nagymama, a protkója a vállamban maradt, ráadásul a messiásnak szólított. És akkor a nehezen kikunyerált, ösztöndíjadról nem is beszélve! El kellett adnom a húgunkat egy drog csempész bandának, és most az egész világ engem keres!

Gondold csak meg!

2012. jún. 10. 10:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Még,hogy jót akarsz nekem???Röhögnöm kell!Egész életemben senki nem ártott nekem annyit,mint te és még azt mered állítani,hogy jót akarsz???Te tényleg bármire képes vagy,de már én is más lettem!Megedzett a sok éven át tartó kínlódás és szenvedés,amit neked köszönhetek!Nem vagyok már az a gyenge kis befolyásolható lány,aki évekkel ezelőtt voltam!Remélem tudod,hogy jobban jársz,ha távol tartod magad tőlem,mert megtanultam megvédeni magam!Ha kell erőszakhoz folyamodom,de nem hagyom,hogy mégegyszer a lelkembe gázolj,te SZEMÉT!!!!

Régebben féltem tőled,de ma már csak sajnálni tudlak,amiért ilyen végtelenül nyomorult és aberrált korcs vagy!Ne feledd,mindenki megkapja egyszer,amit érdemel!

Égettmosogatószivacsszéleszárazközepevéresésbüdös

2012. jún. 12. 11:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát ti nem láttátok az És megint dühbe jövünk című filmet.A humorérzéketek meg közelít a nullához.....Csalódtam bennetek.
2012. jún. 12. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!