És nem hiszel nekem sem? . A testvérednek?
Nem hiszek neked, te álszent hazug áruló! Te adsz értelmet az életemnek? Gondold meg ki fizette a gyógykezeléseidet a klinikán? Ráadásul mikor bementem látogatni téged, megharapott egy 80 éves nagymama, a protkója a vállamban maradt, ráadásul a messiásnak szólított. És akkor a nehezen kikunyerált, ösztöndíjadról nem is beszélve! El kellett adnom a húgunkat egy drog csempész bandának, és most az egész világ engem keres!
Gondold csak meg!
Még,hogy jót akarsz nekem???Röhögnöm kell!Egész életemben senki nem ártott nekem annyit,mint te és még azt mered állítani,hogy jót akarsz???Te tényleg bármire képes vagy,de már én is más lettem!Megedzett a sok éven át tartó kínlódás és szenvedés,amit neked köszönhetek!Nem vagyok már az a gyenge kis befolyásolható lány,aki évekkel ezelőtt voltam!Remélem tudod,hogy jobban jársz,ha távol tartod magad tőlem,mert megtanultam megvédeni magam!Ha kell erőszakhoz folyamodom,de nem hagyom,hogy mégegyszer a lelkembe gázolj,te SZEMÉT!!!!
Régebben féltem tőled,de ma már csak sajnálni tudlak,amiért ilyen végtelenül nyomorult és aberrált korcs vagy!Ne feledd,mindenki megkapja egyszer,amit érdemel!
Égettmosogatószivacsszéleszárazközepevéresésbüdös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!