Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha egy hupikék törpikét...

Ha egy hupikék törpikét beleültetek egy kád hideg vízbe, mi történik vele, és milyen színe lesz?

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 12:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az hol van neki?
2013. máj. 24. 22:35
 12/18 anonim ***** válasza:
a füle mögött :3
2013. máj. 25. 10:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem változik a színük, csak be hupifagynak.
2013. máj. 25. 11:26
 14/18 A kérdező kommentje:
De hol van neki a törprésze?
2013. jún. 3. 16:04
 15/18 anonim ***** válasza:
a füle mögött már elmondtam >.< XD
2013. jún. 3. 17:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Hupi piros
2013. júl. 1. 15:53
 17/18 anonim ***** válasza:

Az törpfüggőm, néhány példa:

1. Törpapa szövetséget köt Hókuszpókkal és ettől annyira megörül, hogy lehibernálódik 100 évre. Színt nem vált, csak a szakálla lesz fekete.

2. Törpilla elkezd visítozni, hogy milyen hideg a víz, és még mielőtt lilává válna, Törpapa kimenti.

3. Tréfi elővesz egy robbanó ajándékot, kinyitja és a robbanásból származó hőhullám felforralja a vizet, így rákvörössé válik. Bocsánat, hupivörössé.

4. Duli-fuli úgy felmérgeli magát, hogy a víz megijed tőle és szobahőmérsékletűre melegszik. Ő sem vált színt.

5. Okoska elkezd papolni a jégszublimáció esetleges következményeiről és az ebből következő lineáris konzekvensekből, közben pedig hupililává változik és egy beszélő jégkocka lesz belőle.

Ez messze nem az összes eset, de remélem, segítettem.

2013. júl. 2. 14:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Törpilla elkezd kiabálni hogy milyen fakos (fuckos) a víz, 60 fok feletti és még mielőtt lilává válna, Törpapa kimenti.
2016. aug. 24. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!