Észrevettétek hogy erre az oldalra csak terhes nők, fogyni akaró elhízott emberek és szűz kamaszok járnak, akik nincsenek megelégedve a nemiszervük méretével?
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 17:56
11/28 anonim válasza:
Hát ha a fogyókúra, szüzesség, gyerekvállalás témakörben nézelődsz akkor ne csodálkozz... érdekes, nekem nem tűnt fel amit állítasz, sőt én sem tartozom egyikbe sem :D
12/28 anonim válasza:
Meg olyanok akik nem nézik, hogy milyen kategóriába írnak.. ezeket, kihagytad, légyszíves javítsd a listát!
13/28 anonim válasza:
hát vannak azok is,de még rajtuk kívül csomó más ember is. Tudod, épp úgy mint az utcán - lehet hogy neked csak bizonyos emberek tűnnek fel,de hidd el,mások is ott vannak. Például én se nem vagyok terhes,se kamasz, se elhízott és a nemi szervemmel sincs semmi bajom!
Akkor most engem kitiltanak??? :D
Amúgy meg ha nem tetszik,ne látogasd az oldalt....
21/L
14/28 anonim válasza:
csak a szex,szerelem, fogyókura és gyereknevelést olvasod?
15/28 anonim válasza:
terhes nök sincsenek megelégedve a nemi szrvük méretével?hogyan mérik le a nemi szervüket?vonalzoval?vagy mire gondolsz?
16/28 anonim válasza:
Részben igaz, de én nem tartozom ezekbe a kategóriákba.
17/28 anonim válasza:
és 20-21 éves kétdiplomás családanyák.
18/28 anonim válasza:
igen.viszont jó pár kivétel erősíti ezt a szabályt:D
19/28 anonim válasza:
szerintem fogyni akaró soványak is vannak .... és analfabéták és gammák is :D:D:D
20/28 anonim válasza:
nem igaz én például egy traktoros vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!