Báttyámnak akarok mondani ilyen kicsit goromba vicceket, mint például a: Melyik pózban csinálják a legrondább gyereket? -Kérdezd meg anyádékat. Ilyesmi. Valaki tud jókat?
na ti nagyokosok... ugyan az az anyjuk, de nem feltétlen készültek ugyan abban a pózban -.-"
kérdező, válaszolni nem tudok, de bírom az ilyet, hülye és még okoskodik is...
23:18
Az előtted válaszolók arra utaltak, hogy MINDEGY a póz, mivel ugyanazok a szüleik így erre mondhatja neki a bátyja, hogy hát igen drága testvérkém elég randára sikeredtél..És így már rajta csattan..
Ui: Én is utálom amikor a hülye okoskodik. :)
Mikor megszülettél, anyád felkiáltott:
Ez egy kincs!
Apád rögtön adta az ötletet:
Ássuk el gyorsan, nehogy megtalálja más!
…
Olyan ronda voltál gyerekkorodbban, hogy csontot kellett a nyakadba kötni, hogy legalább a kutya játszon veled!
…
Én azt mondom, nem vagy hülye. De azt hiszem, egyedül vagyok a véleményemmel.
…
Olyan ronda gyerek voltál, hogy a pap is csak vizipisztojjal volt hajlandó megkeresztelni.
…
Jobb lenne, ha diétáznál. Ezentúl csak pizzát és palacsintát egyél, mert azokat legalább be tudjuk csúsztatni az ajtó alatt.
De akik így lehurrogják a kérdezőt, azok minek lépnek erre a kérdésre, és főleg minek írnak,ha ez ilyen nagy baromság???? Hát engem ami nem érdekel, azt nem nyitom meg.
Válasz: rajtad még csak gyakoroltak, hogy legyártsák a tökéletest. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!