Egy mágus sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar. (? )
Figyelt kérdés
Az első ember aki megválaszolja ki mondta ezt azt felpontozom2012. máj. 28. 22:24
11/19 A kérdező kommentje:
Itachi Uchiha-t valaki nem akar írni? :3
2012. máj. 28. 22:31
12/19 A kérdező kommentje:
#10 a kettesben is mondja hogy egy mágus sosem késik stb.
pont amikor felbukkan Sirálykrampusz (vagy mi a lovának a neve) hátán
2012. máj. 28. 22:32
14/19 anonim válasza:
Bakker, őt én akartam írni. AZ nem baj, hogy csak most láttam először nevet, de azért én akartam írni.
15/19 anonim válasza:
Chuck Norris mondta, Gandalf meg menőzni akart azzal, hogy tud Chuck Norris idézeteket.
Kérdező: Itachi nyilván nem mondhatta, mert ő nem használ olyan mondatokat, amik nem tartalmazzák az öccse nevét.
18/19 BloodMax válasza:
Én Végignéztem a 2 Őt, De Még Csak Hasonlót Se Mond :) Illetve Könyvböl Se Rémlik Ilyesmi, De Azt Azért Nem Fogom Most Végig Olvasni :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!