Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ufo t láttam? Ufot láttam?

Ufo t láttam? Ufot láttam?

Figyelt kérdés

Egyiknap(már figalmam sincsmikor) az egyik testvérem kihícott este mert valamit feltétleműl megkell hogy nézzek...

És 5 mozgo magy fényű piros pontot láttunk amik közül az egyil gyorsaban ment mint a többi h beérje őket(hatalmas piros fénnyel)

először egy háromszög szerűséget aztána göncöl szekeret formázták ki

majd elmentek

azért nemhiszem hogy repülő mert rohadt nqgy fénnyel rohadt gyorsak voltak

sok embert kerdeztem meg de senki sem látta rajtam és a családomon kívül...

2012. máj. 21. 23:30
 1/9 anonim ***** válasza:

ja az volt kezdhetsz parázni

reklám:

2012. máj. 21. 23:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Jah. Az a mázlid,hogy nem láttak meg,különben biztos leszálltak volna hogy szondát dugjanak a seggedbe...
2012. máj. 22. 05:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Netán a nyelvtan tanárodat is elvitték az Ufo-k??
2012. máj. 22. 08:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Jéé, tükörbe néztél? :D

Am. meg vszínűleg, hogy goa'uld halálsiklókat láttál, ami azt jelenti, hogy mihamarabb kezdj el menekülni, keresd meg a Chap'ait és menj el Pandórára, különben goa'uld gazdatest lesz belőled és a családodból.

2012. máj. 22. 09:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Azert nem irok helyesen mert telefonrol vqgyok es gyors iras kozben lehet elutok par betut.....
2012. máj. 22. 13:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja amugy meg nem vagyok elmebeteg ;) ipyenek nem találnék csak úgy....én sem hitem el eddig amikir mondták hogy ki miket látott...
2012. máj. 22. 13:09
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem ufót láttál.. hány üveg Pálinka után is? Biztosan azért jöttek, hogy ellopják a teheneket a faludból, úgyhogy te is parázhatsz..
2012. máj. 22. 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Hihihíí! xD
2012. máj. 23. 06:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem iszok és hülye se vagyok...
2012. máj. 23. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!