Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nem értem ezt a viccet. Én...

Nem értem ezt a viccet. Én vagyok a hülye?

Figyelt kérdés

A frissen bevonult katonák biztosítást is köthetnek. Az egyik biztosítási ügynök minden évben többszörös mennyiségű katonai biztosítást ad el, mint a második helyezett, ezért a főnöke titokban kihallgatja, milyen módszerrel veszi rá a katonákat a biztosítás megkötésére:

- Nézze uram, ha megköti ezt az életbiztosítást, akkor ha meghal a harcmezőn, a biztosító 200.000 dollárt fizet a családjának.

Biztosítás nélkül ugyanebben az esetben a hadsereg fizet a családjának, de csak 3.000 dollárt!

Mit gondol, csatában kit küldenek előre? Aki kötött életbiztosítást, vagy aki nem?

Nem az lenne a lényeg, hogy azt küldik előre, aki nem kötött? De hát annak a hadsereg kell hogy állja a sarát, a másiknak meg a biztosító. Szóval a biztosítósokat kell előre küldeni.

2012. máj. 19. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hiányos a vicc. Valami nem stimmel vele. Ennek így tényleg nincs értelme.
2012. máj. 19. 16:03
 2/4 anonim ***** válasza:
A vicc tényleg ennyi. A lényeg, h itt nem kell nézni, h ki fizet, csak azt, h azt küldik, akinek kevesebbet kell fizetni, ha meghal. Ennyi. Nem egy nagy poén, sőt sztem nem is poén, de ez van.
2012. máj. 19. 16:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Ment a pozitív.
2012. máj. 19. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Elég primitív vicc:D
2012. máj. 20. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!