Sehogy sem jövök rá hogy kell kérdést feltenni az oldalon. Valaki tud segíteni hogy lehet?
Figyelt kérdés
Aki megmondja annak küldök ludakat.2012. máj. 17. 13:02
1/11 anonim válasza:
Kérdésedben a válasz!Kérem a ludat.Megpucolva!!! :)
2/11 anonim válasza:
fogom a fejet es rohogok.Ez jo volt.kosz.;))
3/11 anonim válasza:
Kell hozzá a Csillagkapu 7 jele és ha az meg van, kell egy tárcsázó is amibe beütöd a jeleket. Ha kitör az instabil örvény, akkor kiabáld be a kérdésed a féregjáratba. Utána nem sokkal megjelenik itt az oldalon :)
4/11 anonim válasza:
Uh, fogalmam sincs, és a legtöbb kérdező sem tudja rá a választ. :S
5/11 anonim válasza:
én meg azt nem tudom, hogy hogyan kell válaszolni..:/
6/11 anonim válasza:
Hát te nem tudtad hogy az új kérdésadók kivetése miatt először be kell dobnod egy ötforintost a parlament tetején elhelyezett adógyűjtőbe ? Aztán be kell menned és el kell mondanod a kérdésedet az országgyűlés előtt, és ha legalább 75%-ban egyet értenek a kérdés kiírásának szükségességével, akkor a középen elhelyezett számítógépen keresztül tudod kiírni a kérdésedet. Ennyire bonyolult lenne ?
7/11 anonim válasza:
Istenem,hogy még nem unjátok ezt a pocsék humort? Legközelebb megkérdezhetnétek,hogy kell lélegezni...
8/11 anonim válasza:
,,Legközelebb megkérdezhetnétek,hogy kell lélegezni..."
Most hogy mondod... már 5 perce nem vettem levegőt ! Segítség !!! Nem tudom hogy kell levegőt venni !
10/11 anonim válasza:
Kérlek! Ezt te rakod fel minden héten, vagy neked ez az első? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!