Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan lehetek szélesebb? F/22

Hogyan lehetek szélesebb? F/22

Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 11:05
1 2
 11/17 Nofertari válasza:
62%
szalonna
2012. máj. 21. 07:26
 12/17 anonim válasza:
Ejnye de sok hülye válasz. Keress rá a Fegyencedzés c. könyvre, olvasható a Neten is.
2012. máj. 22. 05:49
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi.
2012. máj. 22. 23:17
 14/17 father*** válasza:
A fegyenc edzés egy sz@r. Semmit nem ér, pár hétig edzegethetsz ugy, de komolyabb eredmenyt nem fogsz elerni... Az alapot megszerzed, mondhatni kicsit kiizmosodsz, de h szélesebb legyél tőle, az nem nagyon fog sikerulni. Sulyzos edzeséseket kell végezni, a vállra és hátra épitve az edzéseidet. Termeészetesen minden izomcsoportott meg kell edzened, de ezekere nagyobb figyelmet kell szentelned. A váll, csuklya előlről megadja h ˝szélesebb˝ legyél, sőt egy komolyabb csuklyaval pólóba is egy állatnak fogsz kinézni. A hát edzésekkel meg természetesen a hátadat fogod fejleszteni, amitől nagy hátad lesz. Szóval h szélesebb legyél, akkor nagy válak kellenek neked.
2012. máj. 24. 07:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Menj el konditerembe! Úszás, súlyzózás. Vagy gyógyszerezd be magad... (de ezt nem ajánlom)
2012. máj. 24. 13:40
 16/17 anonim válasza:
Nekem a tejszinhabos hurkazsir segitett!!!!
2012. máj. 26. 10:53
 17/17 anonim ***** válasza:

"Vagy gyógyszerezd be magad... de ezt nem ajánlom."

itt most önmagadnak mondtál ellent. Először ajánlod, aztán meg nem...

A Fegyencedzés jó. Súlyzóztam is, de attól megfájdultak az izületeim. Mindenképpen javaslom, hogy tanuld meg, hogyan kell csinálni, mielőtt nekikezdesz, bármit is csinálsz. A fegyencedzés jó, mert elmagyaráz dolgokat, és én igaznak találtam a benne írtakat.

2012. júl. 2. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!