Valóban meg szeretnél ölelni?
Figyelt kérdés
beszéltem egy barátnőddel és elmondta mikor a múltkor dumáltatok és mondtad neki többek között hogy mennyire meg szeretnél ölelni..:) az a helyzet hogy szerintem is nagyon helyes vagy, kedves, és csini is amúgy :) és ha gondolod...szóval csak nyugodtan bármikor megölelhetsz :))2009. jún. 26. 22:03
21/27 anonim válasza:
Engem nem érdekel, hogy milyen nemű (vagy van-e egyáltalán neme), én emg akarlak ölelni. *-*
Naaaa? *-*
22/27 anonim válasza:
nem dehoogy
xd
csak ő mindig E betűket hall
éncsak azt mondtam neki
h szeretnélek
megölllllniiiiiixd
23/27 anonim válasza:
Hülye libe vagy. tudod? Multkor még egy f*aszfelynek neveztél, és azt mondtad úgy nézek ki, mint egy girhes ló!
furdújá fel!
24/27 anonim válasza:
lemardtam..:D de különben most épp egy nagyölelésre van szükségem és a lenor illatára:D:D
25/27 anonim válasza:
Bakker először azt olvastam, hogy "Valóban meg szeretnél ölni?" xDD Amúgy persze, mármint ölelni :D
26/27 anonim válasza:
Valóban meg szeretnél ölni?
én ezt olvastamXD:D
27/27 anonim válasza:
XD
ez jó volt:D
látom nem csak én olvastam félre:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!