Szerintetek Jól nézek ki? Csinos vagyok? (kép alul)
4/2-nek:
ne ribancozz le úgy senkit h nem ismered! mert ez is, meg h minden mondatodba 2-3 trágár kifejezést használsz csak az egyszerűségedet mutatja!!!!
Nem érdekeltek!!!
Ő a hülye hogy ilyen kérdést feltesz!
Van humorom de most már elegem van ezekből a kérdésekből!
És már nem tudtam szó nélkül hagyni ;)
Tényleg annyi bunkó van ezen az oldalon hogy az már durva
Én sem értem ilyenen mit lehet kiakadni.
Tényleg az ember már föl se mer tenni egy kérdést mert valami full okos emberke biztosan beszól mert valami nem tetszik neki. Én is olvastam már sok hülyeséget de mégis inkább megmosolyogtam és nem kiakadtam rajta.
Az ilyeneknek kéne innen eltakarodni.
vagy tényleg szedjetek nyugtatót vagy valami gyógyszert!
Jó igen egy kicsit tényleg beteg dolog...
Akit esetleg megsértettem attól elnézést kérek nem állt szándékomban.
De azért mert valakinek rossz napja van még nem kéne a másét is elrontani. Mert sajnos márt mást sem lehet ezeken a fórumokon olvasni csak az egyes emberek utálatát
szerintem kicsit pozitívabban kellene hozzáállni a dolgokhoz még ha a jelenlegi világban ez elég nehézkes is.
Pontozzatok csak le úgy úgy mit értek vele mert vélemény szerint semiiiiiiiiiiiiiit:)
attól hogy hány százalék van ott attól még nem akadok ki de nyugi csak most lesz az hogy végigpontozlak én titeket;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!