Miért van az, hogyha valaki feltesz itt egy kérést, arra olyan válaszokat kell adni hogy. : le sz*pod, f*szt stb. stb? :DDDD
Figyelt kérdés
(ehhez a kérdéshez ne írjatok ilyet) :DDDDDDD2012. máj. 13. 17:30
1/9 anonim válasza:
Azért mert az emberek nagyon ostobák. Nem tanultak se kultúrát, se tiszteletet. Magukat mindenki más fölé helyezik, következésképpen mindenki mással csakis így tudnak kommunikálni. Ami szomorú.
2/9 anonim válasza:
Azért, mert értelmes választ nem tudnak adni, de hallatni akarják a hangjukat. Ezzel is pontokat tudnak gyűjteni a toplistához.
4/9 anonim válasza:
Én ritkán látok ilyen válaszokat.
5/9 anonim válasza:
Én még nem láttam ilyet.De te rendes lehetsz ,kérdező:)
És az eddigi válaszadók is:)
6/9 anonim válasza:
Már láttam ilyen válaszokat, de azért nem olyan gyakoriak. Szerintem nem kéne őket komolyan venni, főleg nem humor kategóriában, hiszen ide az ember (akár a diplomás is) azért jön hogy hülye kérdéseket tegyen fel és hülye válaszokat kapjon. Jólesik néha a stresszes, válságos valóságból egy kicsit elszakadni és idióta kérdéseken/válaszokon röhögni - ebben semmi rossz nincs.
7/9 anonim válasza:
Én is ritkán látok ilyeneket...ajjajj kérdező te hallucinálsz :O
8/9 anonim válasza:
Terhes vagy! Bikicsunáj! Meztelencsiga vagyok! El fognak rabolni téged a reptoidok!
...ezek jobban tetszenek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!