Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi van akkor, ha a mulitplikát...

Mi van akkor, ha a mulitplikátoros telebabrátorban nem zigál a gagyugó, és nem obor a huppancs?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 14:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
elejtetted? vagy érte valami sérülés? szerintem a gagyugóban ment ki az elektronika, csak szervízben orvosolható de nem olcsó amúgy..
2009. jún. 25. 14:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

A megoldás pofonegyszerű: hídald át a gagyugó mezőjét egy autókinetikus zuffal, a telebabrátor bal oldalához meg köss egy nyolc mikronos spirálvermet.

Persze erre te most az fogod mondani, hogy erre te is rájöttél, de nem jó, mert a szigmasugárzás alfásodik, s ez hosszútávon nem kóser. Ebben igazad is van, de ha bekapcsolsz egy alacsonyfrekvenciás dorombolót, s multiplikálod egy pozitronugróval, akkor minden rendben lesz, nem kvarálódik a beleb.

Próbáld csak ki!

2009. jún. 25. 14:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

minden bizonnyal a huppancs kapott egy olyan frél sugárzást amitől a gagyugó le vált a szintetikus falhátról.ezt orvosolni ugy tudod ha működtetsz egy elektrolízis fémbalost a jobb oldali gügyére.vagy van még egy megoldás,bár ez kockázatos ugyanis olyan bélmerevedést lehet kapni amit nem gyógyítanak: a jobb oldali le-t felteszed 6-os frekvenciára ,majd vársz egy szekundumot és továbbitod a gagyugó központjába.szerintem izgálni fog.viszont a huppancs nem fog továbbra sem oborni,venni kell egy ujat.

remélem segítettem.:)

2009. jún. 25. 14:56
 4/16 A kérdező kommentje:
köszi, sokat segítettetek a gagyugó zigál, mióta ráugatott a leguánom és a macska is megugatta. a 14:37-esnek: megpróbáltam multiplikálni egy pozitronugróval, de nem működött, úgyhogy a pozitronugró helyett egy tükörszilánkot raktam bele. várom a további válaszokat is ;)
2009. jún. 25. 15:50
 5/16 anonim ***** válasza:
55%
Ember!!!!normális???a pozitronugró-t csak kanyarfúróval lehet tágítani!
2009. jún. 25. 22:17
 6/16 anonim ***** válasza:
65%
ne legyél már ennyire földhözragadt! nem csak kanyarfúróval lehet, az hogy az van előírva hozzá, még nem jelent semmit. kicsit kockázatosabb így persze de ha ésszel csinálod nem lesz gond belőle
2009. jún. 25. 22:20
 7/16 A kérdező kommentje:
Ajaj! Akkor már tudom, hogy miért adott ki brummogó hangokat. Remélem nem megy tönkre!
2009. júl. 10. 20:07
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
nem fog tönkremenni, csak tedd bele egy vödör kompresszióba, aztán törölgesd át hangya bőrrel,
2010. jan. 13. 15:34
 9/16 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedjéél! NYOMD EMG A PIROS GOMBOT BAZ+!!!!4!!4négy!!4!!!.
2010. jan. 17. 20:17
 10/16 anonim válasza:

új megoldás!

Akkor felül kell kalibrálni a posztkomparatívoszcillátordugattyúsbimetálfrekvenciáshosszantidelejezettkapacitív homálytizedelő kézikészülékkel!:P :)

2010. márc. 31. 14:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!