Ha nagyon sebesen/gyorsan futok, akkor lassan kezdek eltűnni nem leszek gyorsabb meg nem időben hanem a testem láthatatlanná válik! És miután megálltam, még vagy 10 percen keresztül láthatatlan vagyok! Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 20:01
11/21 A kérdező kommentje:
én arra gyanakszom hogy egy párhuzamos világba kerülök részben! mert az elmém az továbbra is itt jár a földön! de a testem eltűnik ilyenkor!
2012. máj. 10. 20:26
12/21 A kérdező kommentje:
nem nem futok látványosan gyorsan!csak a magam gyorsaságának csúcspontja és ha már nagyon fáradok ver a szívem stb akkor eltűnök azt ennyi
2012. máj. 10. 20:29
13/21 A kérdező kommentje:
ebben igazad van sötétebb vagyok mint a valaha tvben látottak bármeike! de ez nem ide tartozik.. ha valami nem tetszik akkor pá! amit írtam az úgy van !! és lehet ezek csak az első jelek
2012. máj. 10. 20:37
14/21 A kérdező kommentje:
nem is biztos hogy meteor végez majd a földel !
2012. máj. 10. 20:39
15/21 anonim válasza:
Hogy egyesek mire nem képesek.... Láthatatlanság... Hát irigyellek...
16/21 A kérdező kommentje:
TÉMA LEZÁRVA,ÉS TÚL TÁRGYALVA!!
2012. máj. 10. 20:41
17/21 anonim válasza:
TÉMA LEZÁRVA,ÉS TÚL TÁRGYALVA! - ezt mi válaszolók döntsük el, hogy így legyen!
18/21 anonim válasza:
Múltkor én is edzek és egyszercsak elfutott mellettem egy ... de nem láttam.
Mindenesetre ezzel nem tudsz fellépni, mert a nézők a látványt szeretik, Te meg sehol nem vagy.
19/21 anonim válasza:
Az lehetett a baj, hogy este futottál. Sötétben én is mindig eltűnök, csak foltokban látszódom, ahol rám esik a fény.
20/21 anonim válasza:
mivan, tegnap volt fizika érettségi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!