Milyen földönkívüli fajok élnek a föld alatt?
Figyelt kérdés
Olvasgattam, de nem jött össze sok, bár régebben láttam többet csak nem tudom mik azok.
Reptoidek - Ők az őslakók, akik alattunkélnek a mélységben.
Atlantisziak - Túlélt őseink akiket leigázták a görögök és azóta az andok hegység alatt bújkálnak.
És még kik vannak a föld alatt ? Pl kis szűrkék.
2012. máj. 5. 06:26
12/18 anonim válasza:
A reptoidok igen , telosziak ( telosziánok) , lemuriaiak ( utobbiakban nem hiszek ) illetve meg él egy másik faj a déli sark jege alatt (állitolag)
14/18 anonim válasza:
ez a kérdés egy ellentmondás. ami a föld alatt van, az nem lehet földönkívüli...
15/18 anonim válasza:
de ha ettől eltekintünk, akkor például a halottak ott vannak. de tudnék tovább kötözködni, mert ha a felsorolt 2 faj őslakó, akkor azok sem földönkívüliek(főként, ha föld alatt vannak. xD ebből az jön, hogy a halottak azok, akik még ott vannak. népességük elég nagy.
16/18 anonim válasza:
De konyorgom a fold alatt hol ? Miota ureges a fold ? Mi lett a gravitacioval vasmaggal ? Magnesesseg ?
17/18 anonim válasza:
Meg a szubdukciot kihagytam hogy lennenek vulkan kitoresek ha csak egy belso mag lenne ? Nem beszelve gravitaciorol nem lenne elet a bolygon ha ureges lenne lennt...
18/18 anonim válasza:
*akarom mondani belso nap nem mag ahogy a "hivok" mondjak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!