Állítolag a hideg kezű emberek fenomenálisak az ágyban. Ha Norvégiába költözök, mennyire fog javulni a szexuális képességem?
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 22:06
1/9 anonim válasza:
Szerintem ezért ne költözz oda:))Viszont akkor tuti én is jó vagyok az ágyban.:)
2/9 anonim válasza:
akkor en is az kene legyek..
de en ugy tudtam,hogy a hideg kezuek oszintek..
3/9 anonim válasza:
Hideg kezűnek születni kell. Én ilyen vagyok, és nincs nálam jobb az ágyban, akár napi 20 órát is át tudok aludni:)
4/9 anonim válasza:
szerintem nem kell koltozni...elég ha szex elott félorával bedugod a kezed a fagyra :)
5/9 anonim válasza:
Szerintem akkor is sz.ar leszel!
6/9 anonim válasza:
sztem a magyaroknak ott lefagy a tökük,tehát szexuálisan 0 leszel
7/9 anonim válasza:
a hideg kezűeknek rossz a vérkeringésük :))))))))) amúgy meg nekem iszonyat forró a kezem, mégis a visszajelzések szerint jó vagyok az ágyban, úgyhogy eszembe se jutna bedugni a kezem a fagyasztóba :)))))
8/9 anonim válasza:
Nekem állandóan hideg a kezem... am ez hülyeség xD mitől lenne jobb? Attól, hogy megfagysz ha hozzád érnek? :)
9/9 A kérdező kommentje:
rendben, nem hiába volt ám a humor kategóriában :) ez csak egy babona amugy. csak gondoltam felvetem a kérdést :D de ugynézki annyira nem ismert babona mint gondoltam XD
2009. jún. 25. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!