Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha mugliszületésű vagyok, a...

Ha mugliszületésű vagyok, a Roxfortban sokat fognak csúfolni? Sok atrocitás fog érni? 11f

Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 20:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hozzál csak bármit, úgyis elkobzom, és elátkozom őket. :P

(Még mindig az aranyvérű)

2012. ápr. 30. 23:54
 12/16 anonim ***** válasza:
én is mugliszületésű vagyok és engem szerencsére nem csúfoltak emiatt (most kezdem a 4.évem) :D
2012. máj. 1. 13:53
 13/16 anonim ***** válasza:
OMG
2012. máj. 1. 15:25
 14/16 anonim ***** válasza:
nézd én is oda jártam és változó! vannak normálisak de vannak undokok is! az a fontos hogy ne figyelj rájuk!
2012. máj. 29. 20:58
 15/16 anonim válasza:

Remélem nem fognak csúfolni téged, én még elsőéves leszek. Én is Mugli születésű. Bakker ezaz szünetekbe mobilon lehet Facebook-ozni?

(Egy kis sárvérű :))

2012. júl. 13. 22:47
 16/16 anonim válasza:
100%

Ne hallgass rájuk!! Ne vigyél mugli elektronikus cuccot a Roxfortba, mert minden ilyen az átható mágiától tönkre megy.

És leszámítva "eggyes aranyvérüeket" nem hiszem, hogy fognak csúfolni. Nekem is az LB-m mugliszületésű és nem zavarja mások véleménye.

A mugli kacatok helyett néz szét az Abszol úton!! :D

Tali Roxfortba !!

2012. júl. 25. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!