Hogy kell teleportálni?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit nagyon szeretek, egy csodálatos kis mosolygósarcú szőke szépség, csak sajnos 200km-re lakik.. Építettem már tutajt, csak sajnos semmi folyó nincs közöttünk.. Vettem helikoptert, repülőt, de félek a repüléstől.. Vettem kutyaszánt, meg egy halom kutyát, csak messze van még a tél.. Végső elkeseredésemben építettem egy teleportot, csak nem tudom használni... Valakinek vannak tapasztalatai? Hogy kell használni az ilyen készülékeket?
(Az ilyen menj busszal vagy kocsival kommentektől légyszíves kíméljetek..)
UI: Eddig csak részegen tudtam teleportálni, csak mindig rossz helyen kötöttem ki.
2012. ápr. 25. 10:59
4/8 anonim válasza:
Béna vagy. A bátyám mindig haza tud teleportálni piásan.
5/8 anonim válasza:
Egy csillagkapuval többre mennél...
6/8 anonim válasza:
Na jó megmutatom:)
Most itt van a válaszom...
-
--
---
----
-----
------
7/8 anonim válasza:
------
-----
----
---
--
-
Most pedig itt:D
8/8 anonim válasza:
Menj el Tibetbe és fejleszd ki a pszichikus képességeidet egy zen kolostorban! Utána csak annyi a dolgod, hogy koncentrálsz és megfeszíted minden izmod! Aztán ha sokáig csinálod akkor előjön az az ismerős erőspaprikás-s*ggenáth*gyozós-fosógörcs szerű érzés ... na akkor menj el gyorsan f*sni, aztán utána húzz barátnődhöz teveháton!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!