Mi történik velünk a reptoid invázió után?
Nagyon sokat olvastam a reptoidokról és hiszek a létezésükben, ma már sokan gondolják azt, hogy a dinoszauruszok kihalását egy reptoid ( szerintem elképzelhető, hogy egy reptoid vs. annunaki ) atomháború okozta. Több ( eltitkolt ) régészeti lelet bizonyítja, hogy ellőttünk létezett a Földön egy civilizáció, sokan hiszik, hogy az emberiség régebbi mint ahogy azt a tudomány állítja de nem! A tudósok miért titkolják ezeket a régészeti leleteket? Nem azért, mert az emberiség múltját akarják lekicsinyleni, hanem mert fájdalmas lenne az igazság, hogy nem mi vagyunk az első értelmes lény ( sőt nem is a legértelmesebb lény ) ezen a bolygón. A bolygó igazi urai a több millió évig előttünk létező dinoszauruszokból kifejlődött intelligens reptoidok! Ők minket alsóbbrendű, primitív fajnak tartanak akik bitorolják a szülőföldjüket.
Mi lesz velünk ha visszajönnek? Rabszolgasors vagy ki lehetne valahogy egyezni velük, esetleg lehetséges-e az asszimiláció?
Szerintem értelmetlen az ellenállás, meg kell velük osztani a bolygót, békében kell élnünk egymás mellett, sokat tanulhatnánk egymástól.
Kérdés, hogy ők, vagy mink akarjuk-e ezt, vagy csak egy maradhat...
16/F
Van egy műsor, azt hiszem a natgeon ( vagy lehet a spektrumon passz ) hogy mi lenne a Földdel az emberiség után.. hát, nem kell hosszú időnek eltelnie, hogy nyoma se maradjon az emberi civilizációnak, pár ezer éves kultúráknak is alig találják sokszor a nyomát, hát még egy több millió évvel ezelőttinek, azóta kontinensek vándoroltak, összeálltak, majd szétváltak stb...
De mégis maradtak árulkodó leletek, amiket nehéz megmagyarázni, hogyan lehetnek civilizációra utaló leletek több millió éves rétegekben.
Elképzelhető, hogy az atomháborút túlélő reptoidok ( nem a földalatt bujkálnak stb ) elhagyták a bolygót megvárván, hogy újra lakható legyen, hogy majd visszatérjenek, de már itt vagyunk mink...
Léteztek történelem előtti civilizációk ez tény.
De könyörgöm, hagyd már az idióta reptoidokat.
Készítsd fel magad arra, hogy dec. 21-én nem lesz semmi, ugyanúgy fogsz menni az iskolába, és max kapsz egy kettest, mert a RÉPÁ-ba készültél suli helyett. :D :D :D
Olyan jó, hogy mindenki a világűrből várja a támadást, de azért nézzétek már meg, hogy mi megy a közel keleten.
Világméretű fegyverkezés zajlik, míg ti okosabbnál okosabb elméleteket osztotok meg egymással. :)
a reptoidok nem hasznalnanak atomfegyvereket mert azzal a
termeszetet pusztitjak amit ok megvedenenek tolunk :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!