Hangsúly? Mi az hogy hangsúly?
Figyelt kérdés
A hangnak hogyan lehet súlya? A hangnak nincs is tömege. Mégegyszer hangsúlyozom a hangnak nincs tömegeXD2012. ápr. 21. 21:11
1/16 anonim válasza:
Énis hangsúlyozom,hogy te egy naagy - OMG vagy XD
Hát pl. ha k*rva HANGos vagy,és zavarsz engem akkor abból SÚLYos következménye lesz.(olvasd össze a nagybetűket.)xd
2/16 A kérdező kommentje:
És annak mennyi a súlya? Hánny kg?
2012. ápr. 21. 21:20
3/16 FVG válasza:
A hangnak van súlya, amikor egy nő rááll a mérlegre minél hangosabban mondja, hogy úúúúristen, annál többet mutat a mérleg.
4/16 anonim válasza:
úgy 30 kg, de lehet akár 40 dkg is! Mindig változó. Nehéz lemérni, sok időbe telik.
5/16 A kérdező kommentje:
Értem. Na meg a fengsúly is az milyen nehéz és mi az a feng?
2012. ápr. 21. 21:43
6/16 anonim válasza:
Eredetileg fing, de ezt fengsúlynak írják. Ezt is ugyanolyan nehéz lemérni. De ez jóval kevesebbet nyom. Úgy 10 kg.
8/16 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a hang 30kg, ha nem 40 dkg és a fing meg 10 kg. Barátnőm szerint így könnyű fogyni. Már mint nekem nem, mert nekem hízni kell, ezért hangsúlyt és fingsúlyt növelni kellene.
2012. ápr. 21. 21:59
9/16 A kérdező kommentje:
Ha egyszere hangoskodunk és fingunk akkor elérheti a 40 kg? Jól értem?XD
2012. ápr. 21. 22:03
10/16 FVG válasza:
Attól függ mit ettél előtte! Próbáld meg a 30 dkg savanyú káposzta + 2dl tej + 2db olajos halkonzerv + 5db kovászos uborka + 2 Ducolax tebletta + 40 csepp guttalax + 5dl ricinusolaj + 3 dl paradicsomlé + 1l vodka koktélt. Mixeld össze. Az segít! Nem vicc!!!!!!! Komolyan nem lesz széklettartási problémád, és ezzel garantáltan tudod növelni a fingod súlyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!