Ez jelentheti azt, hogy meglrkeztek a Reptoidok a naprendszerbe?
Tudom, hogy most azt mondjátok hogy még túl messze vannak és messze van még december 21 és ez más lehet. Nézd végig a videót, egyértelműen látszik rajta hogy mesterséges energiafeltőltés volt ! Lehetséges hogy egy idegen Reptoid űrhajó ezzel tőltötte fel az energiakészletét. Szenthelyi Árpád véleménye külön érdekelne.
Már rég itt vannak a földalatt és beépülve az emberiség közé az álcázókészülékeiknek köszönhetöen.
December 21-én csak a Reptoidok által leigázott bolygókról szállítják ide a rabszolgákat, hogy segítsenek a harcban.
Az nem reptoid.
Véleményem szerint, az egy óriási gázból létrejött élőlény.
Mivel látszik, hogy nem szilárd. Hogy ingadoznak a gömb vonalai, amit látni lehetett. Csak gáz lehetett. Egy olyan élőlényre tippelek, ami ugye fizikai ételt nem ehet (gyengébbek kedvéért ember által fogyasztott kaját), ezért energiát zabál. Amit láthattunk a videóból. A Napból szív le energiát. Azaz csillagokból. Azt mondják, hogy Jupiter nagyságú és am az egész nem hazugság, mert a kérdező által belinkelt oldalon le van írva, hogy a NASA találta meg először. Ez az élőlény energiával táplálkozik és vándorol az űrben. Ja és a legfontosabb, hogy intelligens. Végül is miért ne lehetne egy gázból létrejött lény intelligens? Csak azért, mert az emberek még nem jöttek rá? Tehát az űrben vándorol, remélem nem szeretne ártani nekünk. Nem hiszem, hogy akarna ártani, hiszen akkora mind a Jupiter, mit akarna a Földtől? És látszik, ahogy a videó végén elhagyja a Napot. Hirtelen suhan el, ebből is látszik, hogy intelligens. Mind egy emberi űrhajó. Ha lassan próbálna el elmenni nem tudna, mert a gravitáció erős. Nagyon gyorsan elsuhant onnan. Gondolom jól lakott.
Szerintem ez a legvalószínűbb magyarázat arra. Egy gázszerű élőlény.
Ez az én véleményem.
Kedves utolsó.
Ez nem a te véleményed volt, hanem Edward-é, a kérdező által belinkelt oldalon lévő egyik válaszoló kommentjéből másoltad le az egészet úgy ahogy van.
Szerintem is valami élőlény lehet, de hogy-hogy eddig még nem láttuk?
http://www.youtube.com/watch?v=25CmSCVLZG8&feature=related
Napon PIRAMIS?:O
Itt a világvége o.o
Kedves előző.
Valamit nagyon elnéztél.
Egyáltalán nem másoltam le, hasonlítsd össze jobban.
Igaz, elolvastam edward hozzászólását és nem lehet ugyanaz a véleményünk? Miután elolvastam belegondoltam, és rájöttem, hogy arra nem lehet más logikus magyarázat, csak ez. Úgyhogy az az én véleményem is.
De tényleg, hasonlítsd össze a két hozzászólást. Meg fogok látni, hogy semmit nem másoltam ki. Ide magamtól írtam le a véleményem, ami igen, edward hozzászólásán alapult meg.
nem neked szólt hanem az előtted lévőnek.
bocsi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!