Tényleg létezik Angry Birds tanfolyam? Ha igen, hol?
Figyelt kérdés
Haverom mesélt róla, kicsit drága, de ő már teljesen profi lett, OKJ-s papírja is van róla. Hol tudok ilyenre jelentkezni?2012. ápr. 19. 18:19
1/8 anonim válasza:
Bemész a fővárosi állatkertbe, megkeresed a madarak kalitkáját. Kívülről egy közönséges kalitka, de amint belépsz, a játék 100 százalékosan ugyan olyan képe tárul eléd. Egy kis kék madár odarepül majd hozzád, és azt fogja mondani, hogy a piros madár, a legdühösebb, téged keres. Ezután egy 2 hónapos kurzuson kell részt venned, ahol az a cél, hogy minél több madárkát kiszabadíts. De van egy fontos szabály: a kék madarakat nem szabadíthatod ki, különben a piros nagyon nagyon mérges lesz! Ha sikerül a feladatot teljesítened, megkapod az OKJ-s papírodat róla!! Én már csak tudom, én is végeztem ilyen tanfolyamot!!!
3/8 anonim válasza:
De azt tudnod kell,hogy van kihelyezett tanfolyam is Veszprémben.
4/8 anonim válasza:
Igen, nemrég kezdődött csak a tanfolyam, de azt hallani azoktól, akik már elvégezték, hogy igen bonyolult és nehéz! Már az ország szinte teljes területén van kihelyezett oktatást, szerintem érdemes lenne neked is bele vágni, nekem határozottan tetszik és igen hasznosnak találom, ha elvégzem, ezen szakképesítéssel képzelem el a jövőmet! :DDDD
5/8 anonim válasza:
Persze. A Snake2 meg a Space Impact 353 tanfolyammal együtt.
Ez a fake kérdések csimborasszója
6/8 A kérdező kommentje:
Első: Köszönöm szépen, a délután folyamán benézek oda és kipróbálom!
2012. ápr. 20. 07:47
7/8 anonim válasza:
Na milyen volt? Érdemes szted benézni vagy túl kemény?
8/8 A kérdező kommentje:
Korrekt az oktató, jó kis tanfolyam ez... Még 3 hét, és meglesz a vizsgám :)
2012. ápr. 21. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!