Mit gondolsz rólam?
Figyelt kérdés
:)2009. jún. 20. 13:55
1/32 anonim válasza:
Nincs mit tenned, vagy unatkozol, ezért kiírsz ide egy kérdést. :D
2/32 anonim válasza:
Szerintem te egy nagyon kedves, de önbizalomhiányos fiú vagy! Szeretsz tévézni, zenét hallgatni, barátkozni, de a félénkséged megakadályoz benne. Szerintem jól nézel ki, én kedvellek ;)
4/32 anonim válasza:
azt, h mi jól kijönnénk egymással, mint barátok :)
mert gondolom nem vagy 18tól idősebb... :S
5/32 A kérdező kommentje:
14 vagyok, lány, és az önbizalomhiányt még hírből sem ismerem. azért találgathattok még, h. vajon milyen lehetek :D
2009. jún. 20. 14:15
6/32 anonim válasza:
Szerintem egy szőke hajú, csinos, vékony lány vagy, aki szeret bulizni :D
7/32 anonim válasza:
14:09es vagyok :D jól mellélőttem :D
Akkor te egy alacsony, vékony, viszonylag hosszú hajú, oldalfrufrut viselő lány vagy, a szemed kék, és a kedvenc színed a piros és a rózsaszín?
8/32 A kérdező kommentje:
Akkor az eddigieket alátámasztom/javítom:
barna hajam van, vékony vagyok és szeretek bulizni. (Szval majdnem összejött :D)
Viszonylag alacsony vagyok, hosszú a hajam, nincs oldal fru-fru-m, a szemem barna, a kedvenc színem a kék.
Várom a további állításokat! :))
2009. jún. 20. 14:32
9/32 anonim válasza:
Tetszik 1 srác,de nem mersz nyitni,szereted pinket :D:D utálod a tökfőzeléket,szereted a palacsintát :D kedvenc italod a leó :D:D ha nagy leszel vendéglátós leszel :D
10/32 anonim válasza:
Szégyelled és tagadod, hogy szoktál masztizni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!