Ti is dühösek lesztek ha nincs otthon repülőgép turbinalapát?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 21:33
11/17 anonim válasza:
Nekem a pisztolyom töltényei szoktak begurulni a szekrény alá :(
12/17 hapont válasza:
Jaja, igen.
A múltkor is elfogyott, és olyan dühös lettem, hogy belevertem a fejem a hidraulikus nyomatékváltó bal pedáljába...(grrrr)
13/17 anonim válasza:
Én most fejeztem be a repülőgépszállító-anyahajómat :D
Szóval most már nem vagyok dühös.De múltkor elvesztettem, így nagyooon~~~ dühös voltam.
14/17 anonim válasza:
A mai világban ez alap már nyugaton, de pl. nekem sincs itthon.
Egy ideig bántott, de már nem idegesítem magam rajta.
Vannak fontosabb dolgok is az életben.
Pl. egy megbízható katapult.
15/17 anonim válasza:
nekem meg a kertböl lopták el a villamosszékem,és vaterán uj ürállomást is vehetek
16/17 FVG válasza:
Egyszer a kutya játszott vele, és elásta. Jó mérges is lettem. Azóta tartok egyet tartalékba itthon. A másik dolog ami miatt ki tudok borulni, ha a gyerek kölcsön adja a haverjának az F16-osom kereke alól az éket. Múltkor is átgurult a gép a szomszédba... Nem győztem magyarázkodni...
17/17 anonim válasza:
Én is az atombombákkal szenvedek. Főleg mióta anyám varrás helyett atombombákat gyárt. Az a legnagyobb baj hogy az ablak mellé teszi őket és néha-néha lepottyan egy-egy :S Olyankor az összes szomszéd bedühödik rám :( Multkor még a rendort is kihívta valamelyikük. Tegnap készített egyet amiben 300g uránium van. Nagyon fé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!