A Plejádok kettős ügynökök, még nem döntöttek melyik oldalra állnak, mert csak a végén akarnak a győztes félhez csatlakozni. Mindig is ilyen sunyi népség volt.
2012. ápr. 23. 06:30
32/44 anonim válasza:
Azok a rohadt mocskos plejádjai a világnak pfúj.Mondom én hogy a reptoid az sokkal jobb!
2012. ápr. 23. 11:01
33/44 anonim válasza:
Túl negatív gondolkodásúak vagytok,és befolyásoltak! A plejádok, legalább a pozitív gondolkodásúak,és a szeretet energiával védekezhetnek ezt hívják pozitív tudatnak,mikor mindenben a jót látod,és nem a rosszat. Ez a fény le győzi a sötét oldalatokat! és még harcolni sem kell, hogy megérezzék.
2012. ápr. 23. 22:34
34/44 Error válasza:
Kedves utolsó válaszoló:
Az itt leírtakból MINDEN, ismétlem MINDEN igaz. A Reptoidok, Kis Szürkék, Plejádiak nagyon is léteznek! Majd meglátod December 21.-n, mikor már az Ellenállás lesz az egyetlen esélyetek, nektek, hitetlen civileknek!
Ha nem lesz béke akkor lehet,hogy elpusztul a bolygónk,és akkor,tényleg világ vége lesz! de, csak ,ha nem találtok békés megoldást,hogy hogy lehetne a két ellentétes erőt kiegyenlíteni,békésen, keretek mögött élni,békében, ez az egy ami meg menthetne:)( a szeretet) -: Hol Hit,ott "Szeretet" ,Hol Szeretett,Ott Béke,Hol Béke,Ott Áldás,Hol Áldás,Ott Isten,Hol Isten,Ott Szükség Nincsen!!! :)
2012. ápr. 26. 21:55
39/44 anonim válasza:
Reptoid vagyok , higgy nekem!
1 Belűlről számoljuk fel az ellenállást.
2 Az áttért szürkék.
3 azt mi sem tudjuk.
4 Az embereket , könnyen lehet assziminálni.
5 A Plejádok nem jönnek.
6 Biológiai fegyverek , mentális képességek ,rövidzárlatot okozó shiassák , jobb űrsiklók , stb...
7 32,7865 % Ha nem vesszük számításba a biológiai fegyvert.
2012. jún. 7. 20:25
40/44 anonim válasza:
732% elég nagy arány:) Ha te tényleg a szürkékhez tartozol akkor írd le ki a vezéretek?:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!