Mi értelme van a focinak?
Figyelt kérdés
Sok hülye kerget egy labdát, azt végre megszerzi azt el rúgja!
----MI ÉRTELME?----
2009. jún. 18. 23:58
1/18 anonim válasza:
A számból vetted ki a szót!Sok hülye szaladgál a zöld gyepen és kergeti a labdát!Aztán a hülye szurkolók meg agyon verik egymást!
2/18 anonim válasza:
hát nem sok...főleg a magyarnak.
3/18 anonim válasza:
A magyar focit én sem szeretem. Meg ezt a nagy szurkolást sem. Amúgy meg szerintem nagyon jó sport. Izgalmas, de csak akkor ha már az elején eldönötted kinek szúrkolsz.
4/18 anonim válasza:
Én alapvetően TV-ben nem szeretem nézni. Ott szerintem nagyon unalmas. De élőben annál inkább... Mert egy életérzés a többi drukkerrel üvölteni, és tartozol egy "közösséghez" amivel ugyan az a kedvenc csapatotok, és ugyan azokat útáljátok, és szidjátok. Nemtudom miért, de én szeretem ezt az érzést. Ja meg lehet sörtvedelni.
5/18 anonim válasza:
a sok hülye egy labdát kerget, ahelyett hogy mindenki kapna egyet xD én pl olyan rég fociztam hogy azt se tudom hogy a labda melyik oldalát kell megrúgni xD
6/18 anonim válasza:
Veletek vok!!!!!
XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
7/18 anonim válasza:
maga a játék jó, ha te játszol benne, de szerintem nézni dögunalom
8/18 anonim válasza:
Hogy láthatjuk ahogy a real madrid széjjel ver minden pancser spanyol csapatot(barca) ajjaj mit irtam...
9/18 anonim válasza:
Kedves uccsó! :)
(1-3)x2 = 2-6 :)
10/18 anonim válasza:
Pontosan annyi, mint bármely egyéb sportnak. Az a lényege hogy mozogsz.
Ennyi erővel miért éljünk, ha ugyis meghalunk? mert megadatott, és megpróbáljuk élvezni amig tudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!