Baj ha valakinek hatszor tíz a huszonharmadikon egyese van kémiából?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 20:31
1/7 anonim válasza:
ha ügyes vagy doktor még lehetsz :D
2/7 anonim válasza:
én is így voltam, pont kémiából
a titok, ha látja rajtad a tanár, hogy nagyon akarsz bizonyítani, még ő fog külön lehetőségeket adni ahhoz, hogy javíts
én így nem buktam
3/7 anonim válasza:
hatszor tíz a huszonharmadikon? nálunk kb mindenkinek ilyen xD de komolyan (kivétel én :D) amúgy nem baj, nyugi, a kémiát mindenki leszarja, meg a tanárt is :D főleg most mert még ma íratott dogát velünk xD
4/7 anonim válasza:
Csak a kitűnő tanulóknak van pont ennyi. Akinek összejön, az kitűnő lesz.
5/7 anonim válasza:
lehet azért még bellőled köztársasági elönk ne parázz
7/7 anonim válasza:
Az ügyes! Annyi búzaszem nincs az egész világon (tanár szerint.. ha ő mondja...) :D nekem az a jó, hogy jó a tanár! :D periódusos rendszert simán tudom.. persze az ilyen szamárium, meg európium féléket nemigazán, azt nem kell tudni. De amúgy BAJ!!! 10 jegyből 1 négyes, többi ötös (csak hogy menőzzek vele xDxD) házit írd meg, tanulj annyit hogy kettest tudj írni.. ennyi az egész! Azt nem nehéz. Persze ha egy idegesítő, bunkó tanárod van akkor nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!