Korai magömlés? Hogyan lehet megelőzni?
Figyelt kérdés
Szerettem volna tálba önteni egy csomag tökmagot, de mielőtt felbontottam volna, kiszakadt, és ment mindenfelé. Gyenge lehetett a zacskó?2012. ápr. 11. 12:22
1/12 anonim válasza:
Igen, legközelebb válasz jobb, erősebb szerkezetű zacskót, vagy tedd a meglévőt egy másik zacskóba, így ha elszakad, sem lesz semmi gond.
2/12 anonim válasza:
Gyorsabbnak kell lenned ha meg szeretnéd előzni a korai magömlést.
Valószínű gyenge volt a zacsi, azért szakad ki. Legközelebb húzz egy zacsit a zacsira, így ha ki is ömlik a másik zacsiba kerül az anyag. De ha gyorsabb vagy mint ahogy kiszakadna akkor nem kell a plusz zacsi sem.
3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 11. 12:28
4/12 anonim válasza:
Szerintem az interdiszciplináris világkép ókori definíciója szerint a mákosgubát nem vízzel, hanem tejjel kell leönteni, hogy a megfelelő anyagfúzió létrejöhessen a kibernetikai térben.
5/12 A kérdező kommentje:
ahha, értem a logikádat.
2012. ápr. 11. 12:30
6/12 anonim válasza:
#4-es logikáját nem lehet követni, mert önmagának mondott ellent.
7/12 anonim válasza:
erösebb zacsit vegyél. vagy késleltesd a kibontást.
8/12 anonim válasza:
A menyét (Mustela nivalis) az emlősök (Mammalia) osztályának a ragadozók (Carnivora) rendjéhez, ezen belül a menyétfélék (Mustelidae) családjához tartozó faj.
9/12 hapont válasza:
Én nem tudom.
Én pék akartam lenni.
10/12 anonim válasza:
1.nek Koreia magömlést olvastam:D,hát még korán van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!