Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Bele gondolt már valaki ebbe?...

Bele gondolt már valaki ebbe? (TV-Maci)

Figyelt kérdés

Gyerekfejjel szerettem. Irigyeltem, hogy amikor bekapcsolja a tévéjét, az azonnal szól, nem úgy, mint a mi régi fekete-fehér tévénk, aminek több perc is kellett ahhoz, hogy bemelegedjen.

Elfogadtam, hogy jó a tévéje, és kész! Hogy saját tévéje van? Hát biztosan gazdagok a szülei, hogy futja neki két készülékre. (A 80-as évek elejéről beszélünk, amikor egy fekete-fehér tévé másfél-két, egy színes négy-hat havi fizetés.) Na de amikor megjelent könyvben, akkor kiderült, hogy egyedül, él, holott eléggé kiskorú. Leírja, hogy mackóírással írt le valamit a naplójába, mert nem ismeri a betűket. Tehát emberi életkorral számolva 5 éves lehet körülbelül.

Na de itt az új maci. Barátnője van, tehát nem kis óvodás már. Azzal együtt él, tehát nagykorú. Na de akkor miért néz még mindig mesét?

#mese #TV #tv-maci
2012. ápr. 11. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Neked van valami bajod?
2012. ápr. 11. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Lehetne rosszabb is! Az milyen lenne, ha egy hapsival élne együtt! :)
2012. ápr. 11. 11:45
 3/7 gr. Shadow válasza:
72%
Borzalmasan kipihent és ráérős ember lehetsz!
2012. ápr. 11. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A mese örök és kortalan.
2012. ápr. 11. 11:48
 5/7 anonim ***** válasza:
az a szöszi csaj a húga nem a csaja te xdd. ha beírod a google-ba megtalálod :D xd és nem tudom miért néz még mindig mesét :DD
2012. ápr. 11. 18:52
 6/7 anonim válasza:
Médiaszemélyiség, mai szóhasználattal élve (jajj,de utálom ezt a szót)"celeb", tehát megteheti.
2012. ápr. 15. 00:01
 7/7 hapont ***** válasza:

A Televízió Medve Bácsi gyermekkorom nagy ionja volt.

Gyanús, hogy az a Paprikajancsi(?) akivel ágyba bújt, az is hím.

Pláne hogy volt egy olyan változat amikor a kis aranyos a paplan alatt bújkált.:)

2012. ápr. 15. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!