Bele gondolt már valaki ebbe? (TV-Maci)
Gyerekfejjel szerettem. Irigyeltem, hogy amikor bekapcsolja a tévéjét, az azonnal szól, nem úgy, mint a mi régi fekete-fehér tévénk, aminek több perc is kellett ahhoz, hogy bemelegedjen.
Elfogadtam, hogy jó a tévéje, és kész! Hogy saját tévéje van? Hát biztosan gazdagok a szülei, hogy futja neki két készülékre. (A 80-as évek elejéről beszélünk, amikor egy fekete-fehér tévé másfél-két, egy színes négy-hat havi fizetés.) Na de amikor megjelent könyvben, akkor kiderült, hogy egyedül, él, holott eléggé kiskorú. Leírja, hogy mackóírással írt le valamit a naplójába, mert nem ismeri a betűket. Tehát emberi életkorral számolva 5 éves lehet körülbelül.
Na de itt az új maci. Barátnője van, tehát nem kis óvodás már. Azzal együtt él, tehát nagykorú. Na de akkor miért néz még mindig mesét?
A Televízió Medve Bácsi gyermekkorom nagy ionja volt.
Gyanús, hogy az a Paprikajancsi(?) akivel ágyba bújt, az is hím.
Pláne hogy volt egy olyan változat amikor a kis aranyos a paplan alatt bújkált.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!