Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy tudnék belépni az Ellenál...

Hogy tudnék belépni az Ellenállásba?

Figyelt kérdés
Beavatnátok?

2012. ápr. 6. 23:03
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Ez annak a sugárzásnak köszönhető,amit az égből bocsájtanak ki ránk.:O

:(

2012. ápr. 12. 21:31
 22/35 anonim ***** válasza:
Igen,ennek sajnos nagy a valószínűsége :( A reptoid halálsugár című dokumentumfilm is ezzel foglalkozik.Ajánlom mindenki figyelmébe!
2012. ápr. 13. 15:19
 23/35 anonim ***** válasza:
Csak engedd el magad, lazan add at magad az ellenallasnak! Hagyd, hogy beszippantson.
2012. ápr. 14. 18:16
 24/35 anonim ***** válasza:

Ha Ellen allsz, mar tagja is vagy. :)

(Ez egy masik variacio.)

2012. ápr. 15. 09:46
 25/35 Annaxd válasza:
Hívő vagy? Hiszel Itenben? Ha igen akkor válassz! Vgay Istenben hiszel, vagy a misztikábán! Én az elsőnek a híve vagyok és ajánlom mindenki figyelmébe!
2012. ápr. 16. 17:51
 26/35 anonim ***** válasza:
Hogy őszintét mondjak:Én ateista vagyok,vagyis nem egészen mivel a kazah sólyomban hiszek :DDD ,de a reptoidos baromságot még én sem szopom be!
2012. ápr. 16. 18:41
 27/35 A kérdező kommentje:
25 A reptoidoknak mi köze a misztikához?:O
2012. ápr. 16. 19:22
 28/35 anonim válasza:

#25 -s

Iten hogy jön ide ??

2012. ápr. 17. 14:09
 29/35 anonim ***** válasza:

Nem a 25-ös vagyok, de mindent ertek, mindjart elmagyarazom. :) A reptoidok misztikus lenyek, egeszen különlegesek. Megjelenesi formajuk, akarcsak a szellemeknek, valtozo. Mint a kameleon. Sokan nem tudjak, de en mar rajöttem, hogy a reptoidok a kameleonokbol kifejlödött lenyek.

Es hogy jön mindez az Ellenallashoz? Ezt is elmagyarazom: olyan edesek, hogy nem lehet Ellenallni nekik! :D

ELLEN-allni... Az ELLEN egy nöi reptoidnev... :DDD

ps: Ha valami nem ertetö, hasonlo logikaval, barhol, barmikor megmagyarazom, csak kerdezzetek... :D

2012. ápr. 17. 21:02
 30/35 anonim ***** válasza:

utolso ! fáradj be egy elmegyogyintezetbe !! a reptoidok a troodonokol vagy az iguánodonokbol fejlődtek , hosszú történet olvasd el a lacerta interjut abol nem minden igaz de van ami igen,(potosan én sem tudom mi az igaz)

kérdező a válasz egyszerű , irsz egy privi árpinak ! (szenthelyinek , vagy bármelyik másik tagnak)

2012. máj. 5. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!