Hogy tudnék belépni az Ellenállásba?
Ez annak a sugárzásnak köszönhető,amit az égből bocsájtanak ki ránk.:O
:(
Ha Ellen allsz, mar tagja is vagy. :)
(Ez egy masik variacio.)
Nem a 25-ös vagyok, de mindent ertek, mindjart elmagyarazom. :) A reptoidok misztikus lenyek, egeszen különlegesek. Megjelenesi formajuk, akarcsak a szellemeknek, valtozo. Mint a kameleon. Sokan nem tudjak, de en mar rajöttem, hogy a reptoidok a kameleonokbol kifejlödött lenyek.
Es hogy jön mindez az Ellenallashoz? Ezt is elmagyarazom: olyan edesek, hogy nem lehet Ellenallni nekik! :D
ELLEN-allni... Az ELLEN egy nöi reptoidnev... :DDD
ps: Ha valami nem ertetö, hasonlo logikaval, barhol, barmikor megmagyarazom, csak kerdezzetek... :D
utolso ! fáradj be egy elmegyogyintezetbe !! a reptoidok a troodonokol vagy az iguánodonokbol fejlődtek , hosszú történet olvasd el a lacerta interjut abol nem minden igaz de van ami igen,(potosan én sem tudom mi az igaz)
kérdező a válasz egyszerű , irsz egy privi árpinak ! (szenthelyinek , vagy bármelyik másik tagnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!