Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi lehet a kocsim baja?...

Rakasta kérdése:

Mi lehet a kocsim baja? Mindig olyan üzemanyagot tankolok bele, ami olcsóbb, és most elektromos árammal akartam feltölteni, de felgyulladt.

Figyelt kérdés
Ha a benzin olcsóbb, akkor azt tankolok, ha a gázolaj, akkor azt, egy ideje nem működött a motorja, most bedugtam a konnektorba, de felgyulladt, és kiégett. Mi lehet a baja? Meg lehet javítani?
2012. ápr. 1. 22:35
 1/9 anonim ***** válasza:

hát ezt megszívtad nyilván nem tudod hogy a benzint a motorba a gázlajt a csomagtartóba kell tölteni.

az elektromos áramot pedig úgy kell használni hogy az utasteret feltöltöd vízzel majd áramot vezetsz bele végül beleülsz. legközelebb így csináld és jó lessz

2012. ápr. 1. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha megcsináltatd, tankolj bele ezután levegőt, mert a szélenergia még olcsób.
2012. ápr. 2. 09:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Már mindegy.
2012. ápr. 2. 21:42
 4/9 A kérdező kommentje:
De meg lehet még javítani???? elég rosszul néz ki a verda. fekete az egész... Biztos nem lett baja???
2012. ápr. 5. 20:04
 5/9 anonim ***** válasza:

A robbanómotor márcsak ilyen.

Mosd le és jó lesz az.

2012. ápr. 5. 20:58
 6/9 A kérdező kommentje:

ok, mert holnap már használnom kell.

Töltök bele vizet, talán azzal elindul.

2012. ápr. 5. 21:15
 7/9 FVG ***** válasza:
Nem indul be. Mit csináljak?
2012. ápr. 6. 18:59
 8/9 FVG ***** válasza:
Félreértések elkerülése végett: a páromé a kocsi, de nem tudom miért nem indul. nem teker az önindító. Lehet lemerült az akksi???
2012. ápr. 6. 19:04
 9/9 FVG ***** válasza:
Ért valaki a kocsikhoz? Megpróbáltam bebikázni, de nem indult, utána próbáltam 220V-ról, de az sem volt sikeres, csak szikrázott. 380V-is van, azzal sem indult be, csak szikrázott, de adott hangokat, tehát szerintem csak gyenge volt az áram. Megpróbáljam az utcai oszlopról lehozni valahogyan a 420V-ot??? Azzal be fog indulni??? SOS!!
2012. ápr. 7. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!