Sworley kérdése:
A Kis klambók nálatok is át akarják venni az uralmat?
Figyelt kérdés
A fejemben élő Kis klambók a testem fölött akarnak uralkodni! Nálatok is így van?2012. ápr. 1. 20:42
1/7 anonim válasza:
igen, mióta Kalambó hadnagy beteg azóta a Klambókok itt ólálkodnak :/
2/7 anonim válasza:
Így volt. De aztán kivertem
őket a fejemből. Nem jó, ha a klambók nyomják az ember agyát. Nem lehet tőlük gondolkodni.
3/7 anonim válasza:
Nálam nácskák vannak, és fura dolgokra akarnak rávenni. Aztán meg egész nap vihognak.
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem minden hol ott vannak nem most nem kaptok sütit kö cs ögök te meg szájjá le az ágyamrol! és nagyon gyorsan szaporodnak!
2012. ápr. 2. 20:47
5/7 anonim válasza:
Nem, nálam és a közvetlen környezetemben nem élnek Kis klambók. Mióta ólálkodnak nálad?
6/7 A kérdező kommentje:
szerintem születésem óta:S szüleimnek is mondtam hogy bejöttek a házba de azt mondták hogy nem látnak senkit és bolondnak néz mindenki:S csak a macskás néni hisz nekem
2012. ápr. 13. 19:51
7/7 anonim válasza:
háháh:D:D:D:D:D klambók!:D:D:D [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!