A fogalmazás gátló véd az esszé ellen?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 08:17
3/8 anonim válasza:
:D :D te nem az AIDS-re gondolsz???Ha arra NEM véd!!
4/8 anonim válasza:
Persze, meg újságcikk írástól vagy nyilatkozat adástól is. Szóval, ha a tv-től megkeresnek csak beveszel egy ilyet és nem fogsz semmit mondani, vagy amit mondasz az is összefüggéstelen. Bár úgy tudom, bizonyos kibeszélő showkban (Mónika só, József barát) - bár ez ellentmondásnak tűnhet, de nem meglepő - akár dupla dózisban is kapnak ilyet a szereplők.
5/8 anonim válasza:
Nem... Igen... Az ellen nem véd!
6/8 anonim válasza:
Szalacsi Sándor is tuti ilyet szedett mielőtt nyilatkozott. Ugye Árpád jómunkásember, fiatalabb nálam egy évvel Malvin pedig iskolatársam vót valamikor és egyebet nem tudok mondani kérem kapcsojja ki.
7/8 anonim válasza:
Esszé ellen igen, de a zh-nál sajnos nem mindíg biztonságos.
8/8 anonim válasza:
Az esszé írása a legnehezebb irodalmi műfajok közé tartozik. Ezt tapasztalatból tudom.En próblkoztam vele és jelentettem is meg, amiből elég nagy hűhó lett. A legpontosabb ées a legkőzérthetőbb megfogalmazást kívánja. Aki nem ért hozzá, az vegyen be minden reggel egy fogalmazásgátlót és írjon gyermekverseket, vagy valamilyen kőzérthető prózát ahogy én teszem, mert ha nem,akkor élve fogják eltemetni a kritikusok.Vagy esetleg egy fejjel megröviditik. Egyébkéntt az esszé a legkevésbé olvasoot irodalmi műfajok közé tartozik, aminek tartalmát, mondanivalóját senki sem veszi komolyan. Nekem kedvenc múfajom a szonett és a rövid próza, valamint néprajzi gyüjtemények szociológiai magyarázata.
Kiváló tisztelettel Tekse Antal,Csikszereda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!