Bevallhatok neked valamit?
Figyelt kérdés
Szeretlek2009. jún. 15. 18:50
51/70 anonim válasza:
ma 20:23 vagyok..jaaj 13/l..ezt lefelejtettem..még mindig szeretlek :D..deh hány lánnyal csalsz te meg engem hm?:D..és hány fiuval ?:D
52/70 anonim válasza:
Én szeretlek a legjobban. Olyan aranyos vagy. :P De tényleg. Nagyon szeretlek:D
16L
53/70 A kérdező kommentje:
nem csalok senkit senkivel mert én...én egyformán szeretlek mindannyiotokat, olyan rendes tőletek hogy legalább így virtuálisan szerettek, nem győzöm köszönni újra csak mindenkinek:)) pussz
2009. júl. 23. 21:25
54/70 anonim válasza:
egyszerű szó, mégis olyan jó hallani. :)
amúgy énis szeretlek :P :D
55/70 anonim válasza:
Msnezünk? ne érts félre, nem akarok nyomulni vagy ilyesmi csak unatkozom és olyan kedvesnek tűnsz. :$:)
56/70 anonim válasza:
énis msn oO..énis unatkozok :D
57/70 anonim válasza:
Én is szeretlek :D de a kapcsolatunk csak baráti lehet sajnálom neharyzz :S 14 Lány :DDDDDDD
59/70 anonim válasza:
Ez egy kis szó aminek nagy a jelentése. Én jobban SZERETLEK (L)
60/70 anonim válasza:
Én nem szeretlek! HANEM IMÁDLAK!!!!!!^^<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!