Szerintetek a moderátorok is velünk nevetnek, amikor valaki valami hülyeséget ír és kimoderálják?
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 23:14
11/20 anonim válasza:
szegény macska. komolyan sajnálom hogy a bundája nő és nem a szőre x'DDD
12/20 A kérdező kommentje:
10 Hülye állat:D
2012. márc. 29. 20:56
13/20 A kérdező kommentje:
Amúgy kár,hogy nem láttam ezt a kérdést,szerintem szakadtam volna:DVoltak még a családi kapcsolatokban is érdekes dolgok,sajnos azokat a kérdéseket is törölték 10 percen belül.De az szép volt,amikor valaki arról írt,hogy hogy néznek ki az anyja mellei és milyen feszes a combja.
:DDDDDDDD
2012. márc. 29. 20:58
14/20 anonim válasza:
én egy olyat olvastam hogy a csaj irja mért fáj neki kecske pózba... aztán kiderült hogy a kutya pózról beszélt xDDDDDDDDDDDDD
15/20 anonim válasza:
16/20 anonim válasza:
Vannak moderátorok, akik a kielégületlenségük csökkentésére olyat is kimoderálnak, amit egyáltalán nem kellene. Szó, mi szó, egypár moderátornak megkérdőjelezném és megvitattatnám a jogosultságát. És ezt nemcsak erre a honlapra értem.
17/20 anonim válasza:
Előző telesen egyetértek veled!
18/20 anonim válasza:
Szerintem nem csak nevetnek, de néha sírnak is.
19/20 anonim válasza:
14-es: a kerdezo valoszinuleg romaniai lehetett, mert romanul ez a poz "capra", ami magyarul kecsket jelent :)
Kerdezo, ezen en is gondolkoztam mar :))
20/20 A kérdező kommentje:
Mindenesetre az biztos,hogy sosem unatkoznak:D
2012. ápr. 6. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!